Reactia presedintelui fondator al PC la motivarea Curtii Supreme pentru sentinta de colaborator al securitatii

Dan Voiculescu: Tot ce a reusit sa-mi gaseasca justitia in epoca Basescu, cu judecatori precum domnul Albu, a fost o comunicare despre un austriac. Cum, doar atat?!

de Attila Biro     HotNews.ro
Vineri, 6 mai 2011, 16:10 Actualitate | Politic

Dan Voiculescu a postat pe blogul personal o reactie la motivarea magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie in care se inventariaza motivele pentru care instanta a mentinut sentinta Curtii de Apel Bucuresti de a-l declara colaborator al fostei politii politice. Dan Voiculescu lasa sa se inteleaga in postarea sa ca, in realitate, decizia magistratilor se bazeaza pe un singur document, o nota despre un cetatean austriac. Despre acesta nota Dan Voiculescu sustine ca a reprezentat o obligatie legala si ca a incercat sa “sa nu cauzeze prejudicii nimanui”. Voiculescu a publicat pe blog si nota in cauza.

Vezi mai jos nota informativa
nota-cnsas

Descarca documentul aici

In postarea de pe blog, Dan Voiculescu face cateva consideratii fata de motivarea instantei si fata de unul din judecatorii care au deliberat. Iata cateva din pasajele publicate de Dan Voiculescu si nota informativa semnata de el si asumata:
 • Sa ne lamurim. ICCJ, prin decizia judecatorului Emanuel Albu (fost membru marcant PD), a decis ca am scris o nota despre un cetatean strain caruia nu ii placeau metodele comertului comunist. Exact asa am facut. Comunicarea a fost adresata directorului intreprinderii de comert exterior (NU securitatii!) si era obligatie legala. Domnul judecator Albu, colegul domnului Basescu, a considerat ca indeplinirea acelei obligatii legale reprezinta o dovada a colaborarii cu Securitatea.
 • Unica dovada, pentru ca toate celelalte acuzatii au fost respinse. Toate, inclusiv cele ale verisoarelor. (Serios, isi imagineaza cineva inzestrat cu inteligenta, ca, o persoana care s-ar fi stiut vulnerabila, ar fi respins solicitarile insinuante ale unei verisoare care dorea un imprumut de cateva zeci de mii de euro?! Nu cer simpatie, ci doar o banala analiza logica.)
 • Asadar, tot ce a reusit sa-mi gaseasca justitia in epoca Basescu, cu judecatori precum domnul Albu, a fost o comunicare despre un austriac. Cum, doar atat?! Ori Traian Basescu si intregul sau sistem lucreaza pentru mine si mi-au spalat presupusele mele pacate, ori mitul colaborarii cu securitatea a fost integral fabricat! Doamnelor si domnilor care ma urati de moarte, care nu ma suportati, pentru care sunt reperul absolut al raului, cineva va manipuleaza! 
Citeste aici postarea integrala

Vezi mai jos motivarea integrala publicata de Curtea Suprema
SCA dec 1465 martie 2011 dos 22502 3 2008

Descarca documentul aici

Va prezentam mai jos cateva din motivele retinute de magistratii ICCJ in motivarea sentintei din 10 mai
:

 • Recurentul-reclamant a furnizat informatii catre structurile politiei politice comuniste. Inscrisurile invocate de recurent, respectiv declaratia acestuia si declaratia autentificata a numitului N.M. nu dovedesc contrariul.
 • Prin Nota intocmita la 29.12.1977 si semnata cu numele conspirativ „Felix”, se prezinta informatia despre cetateanul austriac de origine româna L.G., care este preocupat de defaimarea politicii si metodelor comerciale folosite de România in relatiile internationale. In cadrul acestor preocupari, L.G. practica atacuri vehemente deschise, cât si tangente fine la probleme. Mai mult decât atât, in anumite situatii, L.G. da „solutii originale” pentru rezolvarea unor aspecte care dupa opinia dânsului, nu sunt corecte. Este semnalata tendinta lui L.G. de a atrage spiritual si material anumiti cetateni români la fuga din tara sau luarea de pozitie revolutionara fata de legile tarii noastre.
 • In cuprinsul notei se mai arata ca cetateanul austriac lucreaza ca intermediar pentru exportul românesc de geamuri, bitum, materiale izolatoare si importul prin Forexim a diverselor articole de scularie si a dat de inteles ca ar fi dispus sa sprijine orice „intentie” salvatoare.
 • Informatiile rezulta din discutiile purtate in perioada 1974-1977 si, in finalul notei, se face o remarca ca este „posibila abordarea de catre noi a lui L.G.”
 • Continutul notei contrazice declaratia recurentului si declaratia numitului Nicula Marin. Acestia fac referire la celelalte informari date de recurent, semnate cu numele real si adresate conducerii intreprinderii sau ofiterului de securitate care raspundea de intreprindere.
 • Intr-adevar, aceste ultime note, declaratii, informari, au fost facute in conformitate cu atributiile de serviciu ale recurentului-reclamant si cu legislatia aplicabila privind apararea secretului de stat si releva date despre relatiile comerciale in care era implicat recurentul, ca reprezentant al intreprinderii unde era angajat. In schimb, continutul Notei din 29.12.1977 nu are caracter tehnic, ci vizeaza informatii despre atitudinea lui L.G., potrivnica regimului comunist.
 • Colaborarea recurentului cu Securitatea este inscrisa in fisa personala a acestuia (proba noua in prezenta cauza) ce emana de la Ministerul de Interne – Directia a III-a. Potrivit fisei personale, recurentul-reclamant a fost recrutat ca informator de catre fostul serviciu 7 (Comercianti) si in timpul colaborarii a purtat numele conspirativ „Felix”. Inscrisul, chiar si in ipoteza in care nu este semnat de un ofiter de securitate a fost extras dintr-un dosar ce apartinea fostei Securitati – Directia a III-a, astfel incât prezumtia de veridicitate este pe deplin aplicabila.
 • Potrivit art.5 alin.(3) din Legea nr.,187/1999, existenta calitatii de colaborator al politiei politice comuniste este determinata de furnizarea sau inlesnirea transmiterii de informatii sub orice forma ce denunta activitatile sau atitudinile potrivnice regimului totalitar comunist, nefiind impuse si alte conditii, precum un angajament scris sau recompense, astfel cum pretinde recurentul-reclamant.
 • Considerentele avute in vedere de Curtea Constitutionala in cuprinsul Deciziei nr.51/2008 cu privire la situatia judecatorilor nu are legatura cu speta de fata, deoarece in acest caz, textul nu avea in vedere daca persoana a exercitat activitate de politie politica, fiind suficienta numai colaborarea cu organele Securitatii.
 • 1.3.3. Furnizarea de informatii a fost de natura sa aduca atingere drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.
 • Dispozitiile art.5 alin.(3) nu cer ca activitatile sau actiunile contrare regimului comunist denuntate de colaborator sa fi fost facute in scopul de a aduce atingere drepturilor si libertatilor fundamentale, sub forma vinovatiei exprimata a intentiei calificata prin scop.
 • Textul urmareste numai ca informatiile furnizate sa fie apte sa aduca atingere drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, neinteresând aspectul formei vinovatiei, nefiind o acuzatie penala.
 • De asemenea, nu intereseaza nici daca informatiile furnizate au adus atingere in concret unei anumite persoane a drepturilor si libertatilor fundamentale. Informatiile furnizate de recurentul-reclamant cu referire la opiniile si preocuparile cetateanului strain se incadreaza la incalcarea unui drept fundamental prevazut in Pactul International privind Drepturile Civile si Politice (art.17) si in Declaratia Universala a Drepturilor Omului (art.12), la care România aderase in acea perioada si anume, dreptul la viata privata.
 • In motivarea Deciziei nr.274/2006 s-a facut referire la atingerea unor drepturi si libertati fundamentale ale cetateanului austriac L.G., acest act fiind cel care a decis ca recurentul a fost colaborator al politiei politice comuniste si nu cuprinsul discutiilor dintre membrii C.N.S.A.S. din data de 13.06.2006.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Doar furând meserie, merge. N-ai cum - Loredana Groza, interviu în turneul ADOR

Un interviu luat în miez de noapte, în mașina care ne aducea la București, prin viscol și ceață. O întoarcere în timpul albumului Atitudine. Este momentul reinventării, momentul în care Loredana Groza a realizat că altfel nu se poate. Că totul depinde de ea. compoziția, cântarea, re-creerea. Partea a doua a reportajului de turneu Ador. Prima parte, "Lori din Onești, Ador la Ploiești", poate fi văzută AICI.

3961 vizualizari

 • +39 (39 voturi)    
  Stai tu linistit! (Vineri, 6 mai 2011, 16:23)

  Cataleya [utilizator]

  Ca toata lumea stie ca mai ai inca vreo 5 dosare barosane pe rol!
  Asta cu securitatea a fost doar asa ca sa te puna cu botul pe labe!
  Ai investit milioane, ai mituit in stanga si in dreapta , doar doar scapi de aceasta decizie!
  Uite ca nu ti-a mers!
  Sa vedem, cum te mai pune Crin acum sef de Senat!
  Chiar sunt curioasa!
  • -21 (27 voturi)    
   Nu toata lumea stie, doar tu ai informatii secrete (Vineri, 6 mai 2011, 16:39)

   G [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

   Oare de unde le ai?
   • +21 (25 voturi)    
    !!! (Vineri, 6 mai 2011, 16:48)

    Cris [anonim] i-a raspuns lui G

    Ancheteonline.ro
    Gigel, informeaza-te, cauta si tu din alte surse. Nu mai privi la Realitatea si Antena.
    Vezi ca nenea Voiculescu are sechestru asiguratoriu pe o buna parte din avere.
    • -6 (6 voturi)    
     Voiculescu (Vineri, 6 mai 2011, 23:34)

     Neica [anonim] i-a raspuns lui Cris

     el a demontat majoritatea acuzatiilor aduse. Sa lasam CEDO sa decida.
     • 0 (0 voturi)    
      poate NASA.... (Sâmbătă, 7 mai 2011, 17:37)

      dadan [utilizator] i-a raspuns lui Neica

      o sa-l albeasca poate ONU sau NASA daca in alta galaxie politia politica este normal....CEDO nu are treaba cu politia politica....cata nesimtire pe motan sa stea la coada cu victimele sistemului la CEDO cand el era calaul oamenilor de rand ...securistul nu se poate bucura de batranete linishtita asa cum spera....stai-ar notele informative in gat....
   • +25 (25 voturi)    
    Nu e niciun secret (Vineri, 6 mai 2011, 16:53)

    Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui G

    De dosarul Loteria Romana Voiculescu-Copos n-ai auzit?
    De dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, n-ai auzit?
    De dosarul : Fals in declaratii n-ai auzit?
    Plus inca vreo 3 in care Felix apare ca parte implicata?
    Cauta pe internet si o sa gasesti totul, daca vrei sa te informezi, ca n-am de gand sa fac eu munca voluntara pt matale!
    • -5 (5 voturi)    
     n-a mai ramas nimic (Vineri, 6 mai 2011, 18:55)

     cornelius [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

     din mitul colaborarii..s-a dus si povestea cu verisoarele
     • -3 (3 voturi)    
      si cu tine acu..... (Vineri, 6 mai 2011, 23:53)

      dan [anonim] i-a raspuns lui cornelius

      citez din cea careia ii raspunzi:
      "Asta cu securitatea a fost doar asa ca sa te puna cu botul pe labe!"
      adica recunoaste ca asta nu a fost pe bune, a fost ca sa-l puna cu botul pe labe, adica recunoaste ceea ce acuza omul de mult: DOSAR POLITIC
    • +4 (4 voturi)    
     Felix ???? (Vineri, 6 mai 2011, 19:48)

     Alinas [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

     In primul rand este vinovat ca exista !!!!
   • +11 (11 voturi)    
    Zau asa? (Vineri, 6 mai 2011, 17:09)

    IC Breteanu leberalul socialist si conservator [anonim] i-a raspuns lui G

    "Amice", idolul tau Felix mai este invinuit in niste dosare. Informatia e publica. Documenteaza-te! Fac pariu ca asta te intristeaza, nu? Faptul ca idolul tau mai are si alte belele pe cap.
   • -11 (15 voturi)    
    Pai cum de unde? (Vineri, 6 mai 2011, 17:09)

    Alius [anonim] i-a raspuns lui G

    Ori este o securista nenorocita si are acces la astfel de informatii secrete publicate in mai toate ziarele, ori este agenta (sau ageanta) lui Basescu si stie ce ordona Basescu in materie de dosare.

    Alta iegzplicatie nu se poate exista. Oricum, tu stai linistit, ca nea Voiculescu este curat ca lacrima.
   • +12 (12 voturi)    
    Punctule G., (Vineri, 6 mai 2011, 17:47)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui G

    Ai impresia ca daca tu esti analfabet, toata lumea iti seamana!
    Daca tu stai la intunerci, toata lumea a bagat capul in nisip? Surse de informare exista, slava Domnului!
    Hai, infiereaza/ma cu manie proletara, tovarase!
    • -5 (5 voturi)    
     Voiculescu este (Vineri, 6 mai 2011, 23:45)

     Neica [anonim] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

     cel mai periculos adversar pentru PDL acuim, de aceea si este atacat.
     • +2 (2 voturi)    
      Du-te si preda neuronu'! (Sâmbătă, 7 mai 2011, 7:16)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Neica

      Il strici si e pacat de asa materie prima!
      Neica, iq/ul tau nu/ti permite sa deschizi gura!
      Taci, asa pari mai destept!
      Doar... pari!
  • -2 (4 voturi)    
   replica tipica pentru (Vineri, 6 mai 2011, 18:53)

   covrigi in coada [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

   voiculescu scurta si la obiect..omu a spus in cateva propozitii exact ceea ce inseamna decizia asta..este o dovada a faptului ca alte interese au stat in spatele dosarului asta
   • 0 (0 voturi)    
    Si marmota (Sâmbătă, 7 mai 2011, 7:17)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui covrigi in coada

    inveleq ciocolata!
    Ai gandit singura ceea ce ai scris?
    Sau e dupa... dictare!
 • +25 (27 voturi)    
  motanul a uitat ceva (Vineri, 6 mai 2011, 16:30)

  ampersand [utilizator]

  daca tot a postat pe blog, poate ne spune cum a ramas cu suspendarea lui basescu pe data de 21 martie :))
  • +16 (16 voturi)    
   si nu numai (Vineri, 6 mai 2011, 16:49)

   un domn [anonim] i-a raspuns lui ampersand

   asta ci si faptul ca el Felix the Great a spus in nenumarate randuri ca nu a fost Secu..ori intrebarea e..acum ca l au dat in vileag vrea sa spuna ca a fost Secu mai putin decat altii ? sau fapta lui de Secu the Great e minora in comparatie cu a altora ? io nu am inteles ..alba neagra asta..felixiana..miauuuu
   • +3 (3 voturi)    
    draga ,Felics the Pushala a fost general (Vineri, 6 mai 2011, 19:14)

    cuviosul Microfonie [anonim] i-a raspuns lui un domn

    de securitate,nu simplu turnator!el este filmat la o intilnire cu activul manastirii Seku dintrun lemn a tovarasului Zicolae Ceausescu ,Felics in uniforma de rosiori ,deci CNSAS prin guritza lui Dinescu a spus treaba asta !ca intre timp a cumparat la greu documente ,au disparut ca prin vraje documente ,si tot au mai ramas!trebuie sa fi copil tampit sa crezi ca directorul intreprinderii de comert exterior era un simplu membru de partid,cand toata firma era plina de securisti ,nu exista vreun post ,nici macar de portar fara garantia muclesului...
  • +11 (11 voturi)    
   . (Vineri, 6 mai 2011, 16:53)

   radukku [utilizator] i-a raspuns lui ampersand

   I-a fost defect globul de cristal.
 • +17 (17 voturi)    
  o curiozitate (Vineri, 6 mai 2011, 16:34)

  Rasmus [utilizator]

  cred ca am fi cu totii curiosi sa mai vedem si alte documente din arhiva personala.
 • +16 (16 voturi)    
  Nesimtit (Vineri, 6 mai 2011, 16:37)

  ioan [anonim]

  Ca intotdeauna Basescu apare si aici, deci suspendarea din23 martie era necesara, poate ca aceasta decizie nu mai avea loc.
 • +26 (26 voturi)    
  Pai toarsu' Felix... (Vineri, 6 mai 2011, 16:37)

  IC Breteanu leberalul socialist si conservator [anonim]

  ... chiar si "numai asta" te incrimineaza!!! Ai turnat si punct. Ai facut politie politica si punct! Tu ai spus-o ca ai turnat ca sa castigi o "painica" in plus. Eu as zice ca nu numai pentru o "painica". Ai adus prejudicii mult mai multor persoane toarsu' Felix. Nu numai acelui cetatean austriac. Pe vara-ta din Germania ai uitat-o? Ca si pe ea ai turnat-o. Dar si pe multi altii toarsu' Felix. Scremutul tau e ridicol. Esti un turnator ordinar si gata. Asa ai sa mori toarsu' Felix. In cloaca pestilentiala in care te-ai varat singur. Mizerabilule!
 • +13 (13 voturi)    
  felix, draga (Vineri, 6 mai 2011, 16:50)

  Viorica Alexandru [utilizator]

  dar verisoara? Cu ea ce ai avut, dom'le! Aia nu era turnatorie? Sau in familie nu se pune?
  • -8 (10 voturi)    
   Care verisoara? (Vineri, 6 mai 2011, 17:04)

   Folo [anonim] i-a raspuns lui Viorica Alexandru

   Pana si justitia lui Albu a respins pretentiile verisoarei. Nu exista niciun document despre ea. A fost doar un santaj.
  • 0 (0 voturi)    
   nu era turnatorie (Sâmbătă, 7 mai 2011, 21:56)

   dr.felix [anonim] i-a raspuns lui Viorica Alexandru

   era o comunicare despre verisoara mea.
   incercam s'o laud, ca intre rude.
 • +10 (10 voturi)    
  Felix, laso asa! (Vineri, 6 mai 2011, 17:06)

  Feli [anonim]

  Baci Felix, nu mai zgandari lucrurile.
  Poate intri mai mult in rahat daca il zgandaresti.
 • +9 (9 voturi)    
  varanul ca tiganul (Vineri, 6 mai 2011, 17:08)

  baronul stanganbuch [utilizator]

  care este: obraznic si agresiv. Dar si prost, pentru ca de fapt el spune: din tot ce am facut doar cu atit m-ati prins ? Nu stie ca si capone a fost priponit la vremea lui cu ceva impozite minore neplatite.
 • +8 (8 voturi)    
  Curat ca lacrima. (Vineri, 6 mai 2011, 17:27)

  haiducul [anonim]

  La fel ca multi alti care au ocupat inainte de 1989 functii inalte au fost informatori si au colaborat cu securitatea, numai ca si dupa 1989 tot functii inalte ocupa au avut grija sa faca sa dispara dovezile.
 • +10 (10 voturi)    
  Nu,numai atat. (Vineri, 6 mai 2011, 17:38)

  mircea [anonim]

  Urmeaza si restul.Sa nu creada Voiculescu ca nimeni nu sa intrebat de ce a vrut mereu o umbrela politica platita cu milioane de euro.Daca era cinstit nu dadea nimic.Dar Voiculescu a" modernizat"mine,temocentrale intreprinderi,care acum sau inchis pentru-ca nu mai corespund tehnologic,Bineinteles ca banii incasti de Voiculescu au fost fifti-fifti cu guvenantii acelor vremuri,adicaConstantinescu-Ciorbea,Iliescu-Nastase,Tariceanu singur ca Basescu nu a vrut ba la si exclus pe Voiculescu de la bucate.Sa nu uitam ura si toate masinatiunile pentru a schimba preseditele si guvernul chiar cu pretul unor revolte programate contra-cost.Deci Voiculescu sa fie linistit ,sunt atatea dosare incat este aproape imposibil sa scape fara puscarie.Iar martori sunt destui,pentru-ca a nemultumit pe multi.Si a visat si cai verzi pe pereti.
  • -2 (4 voturi)    
   voiculescu si dosarele securitatii (Vineri, 6 mai 2011, 20:17)

   giulesteanu [anonim] i-a raspuns lui mircea

   raspuns dl-ui mircea pe o problema punctuala
   . sustineti ca banii ''procurati'' de voiculescu au fost impartiti cu....dar ca basescu ar fi respins oferta si l-a exclus pe voiculescu de la bucate !
   ori esti prost ori stai prost cu tinerea de minte >cine dracu s-a milogit la PC, ca dupa alegeri,'' voiculesu sa rupa alianta cu PSD, cu care intrase in parlament, si sa se alature unei combinatii din care sa rezulte o majoritate astfel incat sa faca un guvern asa cum dorea el marele vizionar! Si ca sa -ti reamintesc ca nu trecuse decat cel mult o saptamana sa zica ca s-a realizat o alianta nociva...
   Portocaliilor, mai cititi si din urma, mai tineti minte evenimentele, ca portocaliul s-a transformat in cacaniu pronuntat !!!!
 • +10 (10 voturi)    
  ffwedfwd (Vineri, 6 mai 2011, 17:47)

  dragos234 [utilizator]

  Mona Musca a plecat din politica pt tot la fel de "putin" lucru. Fa la fel ca ea, turnatorule!
 • +10 (10 voturi)    
  Emetiral ... fara efect (Vineri, 6 mai 2011, 17:49)

  D@N [utilizator]

  Dupa ce am citit "replica" lui Felix a trebuit sa iau un Emetiral, dar se pare ca fara efect. Alte solutii impotriva greturilor nu mai stiti?
 • +8 (10 voturi)    
  Felix si Popey (Vineri, 6 mai 2011, 17:49)

  Daniel [anonim]

  Mda, fata de Felix, Popey este un fotomodel si o maica Tereza.
  Hac!
 • +8 (8 voturi)    
  Sa faca puscarie ca a mintit in declaratie (Vineri, 6 mai 2011, 18:02)

  Moldoveanu [anonim]

  Mai Felix, ai uitat ca ai turnat-o pe verisoara ta, este suficient sa torni un om, ca sa fi turnator. turnator ai fost, turnator ramai
 • +9 (9 voturi)    
  felix (Vineri, 6 mai 2011, 18:06)

  g [anonim]

  Felix V. este un motan atipic. De obicei motanii isi
  ingroapa rahatul, asta il rascoleste
  • +3 (3 voturi)    
   sa te completez... (Vineri, 6 mai 2011, 19:18)

   gatsby [anonim] i-a raspuns lui g

   nu numai ca il rascoleste, dar il si mananca :)
 • +5 (5 voturi)    
  FLEGMIX (Vineri, 6 mai 2011, 18:19)

  niku56 [utilizator]

  Frustrand", la cat ati platit,pt. stergerea urmelor,sa mai ramana cate o notitza,despre infectul caracter.
 • +3 (3 voturi)    
  Unu doi (Vineri, 6 mai 2011, 18:59)

  Gamma [anonim]

  Pai sa inteleg ca una bucata nota informativa nu e de ajuns . Ok , atunci am si eu voie sa jefuiesc una bucata banca ? Pe cuvantul meu ma multumesc cu una :)
 • +4 (4 voturi)    
  Omul are dreptate ! CRED ca SE ASTEPTA LA MAI MULT (Vineri, 6 mai 2011, 19:07)

  calinsab [utilizator]

  Omul se stie vinovat cu mai multe capete de acuzare ... e fireasca reactia lui ;"Doar atat?"

  :))))
 • +3 (3 voturi)    
  lui Crin Antonescu ii plac securistii (Vineri, 6 mai 2011, 19:38)

  cornel [anonim]

  El a turnat multi oameni la securitate dar justitia nu a reusit sa dovedeasca toate cazurile.

  Un alt caz dovedit e cel al verisoarei lui Voiculescu pe care acesta a turnat-o la securitate

  Dar lui Crin Antonescu ii plac securistii...mai putin Mona Musca
 • -1 (1 vot)    
  limba romana recenta-felixiene (Vineri, 6 mai 2011, 21:17)

  lexicon [anonim]

  turnatorie=comunicare.
 • +2 (2 voturi)    
  felix... e corect ce zici... (Vineri, 6 mai 2011, 23:13)

  danzigk [utilizator]

  ia zi mai zi tu cateva din motivele omise de judecatori! demonstreaza-le incompetenta...poate ai ceva mai interesant decat au gasit ei...
 • 0 (0 voturi)    
  La cate crime . . . . (Sâmbătă, 7 mai 2011, 7:40)

  Gheorghe [anonim]

  . . . . a facut Al Capone ar fi trebuit sa fie condamnat la moarte de o suta de ori. Dar nu s-a putut, din lipsa de probe. A fost de ajuns insa o mica, foarte mica scapare din partea lui, o evaziune fiscala, ca sa moara in puscarie. Asa si cu dumneata domnule Voiculescu. Ai gresit cand ti-ai distrus dosarul nu ai fost atent si a scapat hartia cu austriacul. Suficienta proba pentru a demonstra colaborarea, distructiva de persoane, cu securitatea. Nu trebuie un munte de dovezi una e suficienta. Nu crezi? Ai sa o simti cat de curand si o sa-ti piara mirarea asta candida de pe fata! Eu asa sper. dar la cati prieteni sus-pusi ai matale e posibil sa nu se intample nimic!
 • 0 (0 voturi)    
  Si nu este indeajuns? (Sâmbătă, 7 mai 2011, 9:32)

  Paul Enache [anonim]

  Chiar nu este indeajuns pentru a va pensiona?


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică