rotocolul Uniunii Social Liberale filiala Valcea a fost semnat vineri seara de catre presedintele organizatiei judetene a PSD, Ion Calea, si presedintele liberalilor valceni, deputatul Cristian Buican. 'USL va obtine in judetul Valcea la alegerile din 2012 peste 75%, adujdecandu-si totodata atat functia de presedinte al Consiliului Judetean, cat si pe cea de primar al municipiului Ramnicu Valcea', a declarat Cristian Buican.

Pentru sondajul de opinie care va decide candidatii comuni ai aceste aliante politice PNL a stabilit deja lista. La nivelul CJ a fost nominalizat deputatul Cristian Buican, iar pentru primaria Ramnicului senatorul Emilian Francu.

PSD a precizat ca in cursul saptamanii urmatoare va nominaliza candidatii pentru sondaj Cele de-al treilea partid al aliantei, PC, are in prezent la Valcea o situatie mai putin obisnuita. In urma cu o luna, Biroul Central al partidului a dizolvat conducerea organizatiei judetene, in prezent PC Valcea fiind condus de un comitet format din 8 membri.