Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri seara, la Sibiu, ca "in mod categoric" nu va candida la sefia PDL, afirmand ca este o diferenta intre a dori ceva si a putea.

Elena Udrea a fost intrebata de jurnalisti daca intentioneaza sa candideze la sefia PDL.

"In mod categoric, nu voi candida", a raspuns Udrea, ciatat de Mediafax.

Intrebata insa daca si-ar dori sa faca acest lucru, Elena Udrea a raspuns: "Este o diferenta intre a-ti dori ceva si a putea".

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca ar vota pentru functia de presedinte al partidului "o femeie frumoasa, desteapta si bine, bine intentionata".

Ioan Oltean a facut aceste afirmatii dupa ce a fost intrebat de un jurnalist daca partidele din Romania sunt pregatite sa fie conduse de o femeie, el refuzand sa raspunda initial la o alta intrebare referitoare la o posibila candidatura la sefia PDL a Elenei Udrea.

"De ce nu? Poporul acesta este unul misogin? Eu nu sunt misogin, asa ca eu as vota o femeie frumoasa, desteapta si bine, bine intentionata. De ce nu? Frumoasa, desteapta si bine intentionata, cu cunostinte vaste si cu dorinta de a face ceva in tara aceasta", a subliniat Ioan Oltean.