Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, marti, ca nu va renunta la propunerea sa, prin care democrat-liberalilor care detin functii publice le este interzis sa faca afaceri cu statul, ei fiind obligati sa aleaga intre cele doua calitati, potrivit Agerpres. Elena Udrea a facut aceasta afirmatie in urma unui interviu acordat de Radu Berceanu EVZ, in care acesta afirma ca Udrea este de un "fariseism colosal" cand vorbeste despre aceasta interdictie.

Fostul ministru al Transporturilor a acuzat-o pe Elena Udrea de faptul ca vorbeste despre interdictia ca pedelistii sa nu faca afaceri cu statul nu se refera si la soti si a adaugat ca "daca in PDL ar fi numai Monici Macovei", partidul n-ar avea nicio legatura cu nimic.

"Nu vom renunta la aceasta propunere. In aceasta perioada, in mod special, va fi foarte utila pentru un partid aflat la guvernare", a declarat Elena Udrea, in replica la afirmatiile lui Berceanu. Intrebata daca aceasta propunere va fi introdusa si in statutul PDL, asa cum a sustinut europarlamentarul Monica Macovei, Elena Udrea a afirmat ca acest lucru este posibil.