Senatorul PSD Alexandru Mazare a declarat, duminica, ca nu a mai fost citat la DNA dupa ce a fost pus sub invinuire pentru trafic de influenta in cazul Catalin Voicu, dar ca se asteapta "la orice" din partea anchetatorilor cu privire la masurile ce ar putea fi luate si impotriva lui, relateaza Agerpres.

"Daca a discuta cu cineva este un delict penal, atunci voi suporta consecintele. Dar n-am semnat nimic, n-am dat bani, n-am inselat, a avut loc o discutie cu un coleg, la restaurant", a afirmat parlamentarul, intr-o conferinta de presa.

Alexandru Mazare a spus ca a fost invitat la masa de senatorul Catalin Voicu, la restaurantul Select, un local unde a mers de mai multe ori pentru ca "este o mancare foarte buna".

"Este vorba de o discutie intre doi senatori din opozitie, purtata in octombrie 2009. Sunt acuzat ca as fi intervenit pentru fratele meu si as fi cumparat influenta pe langa domnul senator Catalin Voicu, prin oferirea de sprijin politic, ca-l voi face ministru de Interne. Din stenogramele DNA lipseste insa ca eu l-am sfatuit pe senatorul Voicu sa nu se duca la Ministerul de Interne", a spus parlamentarul PSD, precizand ca, in acest caz, el este "o victima colaterala".

Alexandru Mazare sustine ca, inca din timpul discutiei purtate la restaurant, si-a dat seama ca senatorului Catalin Voicu ii placea sa exagereze si sa se laude cu relatiile pe care le are.