Atacul energetic din ziua marii confruntari pentru prezidentiale a avut ca tinta doar familia Geoana. Aliatul liberal de atunci al lui Mircea Geoana, Crin Antonescu, nu crede ca a fost victima vreunei lovituri paranormale, informeaza Mediafax. Intrebat daca s-a simtit atacat energetic in campanie, Antonescu a replicat: "Daca spun ca «nu», o sa spuneti ca-s nesimtit, daca spun ca «da», risc sa fiu caraghios. Nu, eu nu m-am simtit atacat".

"Poate ca oi fi fost, dar nu m-am simtit. (...) Nu m-am simtit atacat, ori nu s-a reglat tirul, ori sunt eu imun", a continuat Crin Antonescu. Presedintele PNL a avertizat, insa, ca democrat-liberalii ar putea crede in toata aceasta dezbatere initiata de social-democrati. "Asta cu flacara violet, o agita pesedistii, dar exista riscul sa o creada pedistii. I-a luat flama pe ei. Ei au crezul totusi ca nu merge totdeauna asa, cu flacara violeta", sustine Antonescu.

Declaratia liderului liberal vine la o zi dupa ce sotia presedintelui PSD, Mihaela Geoana, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca a simtit efectele atacului energetic. "Cred ca a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar in sala oameni care lucrau la acest lucru. Nu stiu daca e o teorie sau alta, dar era pur si simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucati, care erau probabil decisive. Cred eu, e o parere personala. Cred ca el le-a simtit atunci. Vreau sa spun ca am simtit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu ma puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu", a explicat Mihaela Geoana.