"Mircea Geoana si PSD apara mogulii incoltiti de Traian Basescu. Marile tunuri ale mogulilor au fost date in guvernarea Iliescu-PSD", a declarat presedintele PD-L Emil Boc, in cadrul unei conferinte de presa. Mogulii si marile trusturi pe care le conduc nu au niciun interes ca Traian Basescu sa fie presedinte inca cinci ani, pentru ca "nu mai pot sa-si satisfaca interesele private", a acuzat Boc.

"Petromidia are de platit pana in 30 septembrie 2010 suma de 570 de milioane de euro la stat. Daca nu se platesc, statul roman poate sa redevina majoritar la Petromidia. Sub o guvernare PSD-PNL va fi foarte usor pentru Dinu Patriciu sa obtina o amanare sau o reesalonare. Nu ne miram deloc ca il vedem pe Patriciu venind cu casetute ca sa-si promoveze propriul lui interes", a continuat liderul democrat-liberal.

"Au mai ramas de privatizat Transgaz, Romgaz, Posta. Aici sunt interesele directe ale celor care detin trusturile de presa cele mai importante", sustine Emil Boc, avertizand ca "asociatii PSD, Patriciu, Vantu si Voiculescu" joaca acum singura carte pe care o detin, "trucajul, fie el filmat, fie vorbit".