Premierul interimar Emil Boc are dubii in legatura autenticitatea imaginilor difuzate de presa romaneasca in care presedintele Traian Basescu ar lovi un copil, afirmand ca daca inregistrarea ar fi adevarata, adversarii politici ai actualului sef al statului ar fi utilizat-o la referendumul de suspendare a acestuia din 2007.

"Paradoxal, asa cum este in politica de multe ori, o arma indreptata impotriva adversarului se intoarce impotriva celui care a declansat-o. A fost victimizat Traian Basescu, pentru ca toata lumea care s-a uitat cu buna credinta si-a dat seama ca ceva nu este in regula acolo", a comentat Emil Boc, la Realitatea TV.

"Ce este cert, ca acolo a fost un miting, nimeni nu poate nega, insa, modul in care a fost prezentat demonstreaza, ca este vorba de un trucaj... Daca aceasta caseta era adevarata, credeti ca la suspendarea presedintelui in 2007, cand miza era uriasa si toti care sunt de aceeasi parte erau si atunci, nu ar fi utilizat-o? ... N-au avut-o, pentru ca au fabricat-o dupa aceea", a declarat Emil Boc.