"Astazi s-au intalnit doi oameni disperati", a declarat candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, comentand dezbaterea publica desfasurata la Cluj-Napoca intre Traian Basescu si Crin Antonescu. Intr-o declaratie facuta pentru postul Realitatea TV, Geoana a spus ca-si mentine oferta privind organizarea unor dezbateri in trei centre universitare.

"Astazi s-au intalnit doi oameni disperati: unul ca nu intra in turul doi, altul ca pierde in turul doi", a spus Geoana. Presedintele PSD a precizat ca-si mentine oferta initiala, privind organizarea unor dezbateri in trei centre universitare: prima la ASE, in Bucuresti, pe teme economice, una la Universitatea Babes Bolyai din Cluj, pe teme privind siguranta nationala, si una la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi, pe teme sociale.

Liderul PSD a caracterizat discutia dintre Antonescu si Basescu ca fiind "improvizata" si o "semifinala".

Mircea Geoana a afirmat ca nu a urmarit dezbaterea, deoarece in acel moment avea un miting electoral la Macin, insa "a primit relatari" despre intalnirea de la Cluj-Napoca.

Moderatorul intalnirii de sambata de la Cluj-Napoca, Mihnea Maruta, a spus ca la dezbatere au fost invitati Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu, insa liderul social-democrat nu a dat curs invitatiei.