Ordonanta de urgenta ce prevede eliberarea din functie a directorilor si adjunctilor din institutiile deconcentrate ar putea fi "reanalizata", dupa ce Traian Basescu a afirmat ca reprezentantii partidelor de la guvernare ar trebui "sa mai reflecteze" la actul normativ. Anuntul a fost facut de liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, care a adaugat ca o discutie in acest sens ar putea avea loc la inceputul saptamânii viitoare, in cadrul Consiliului de Conducere al aliantei PSD-PDL.

"S-ar putea sa reanalizam, daca domnul presedinte a spus un lucru la care trebuie sa reflectam. Luni, se intâlneste Consiliul de Conducere al coalitiei, la ora 9.00, si probabil ca asta va fi unul din subiecte", a afirmat Radu Berceanu, citat de Mediafax.

"Probabil ca presedintele, in momentul in care ordonanta o sa ajunga la dânsul, o s-o trimita inapoi. Numai ca ea este ordonanta. Ordonanta merge in Parlament, ca sa fie transformata in lege, si acea lege, daca trece, ajunge la domnul presedinte. Probabil ca dânsul a spus si cam ce i se pare ca ar fi in neregula", a adaugat Radu Berceanu.