Deputatul PNL Sabin Sărmaş, preşedintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, a anunţat într-o emisiune că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj-Napoca, el criticând cu acest prilej partidul, precizând că acţiunile sunt alterate de guvernarea de coaliţie.

Sabin SarmasFoto: Guvernul Romaniei

Întrebat la Digi24 de ce vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj, Sărmaș a spus "că orașul nostru a ajuns într-o etapă în care trebuie să se ducă la următorul nivel. Ca să folosesc o vorbă de la Revoluție: «e ca mămăliga care stă să explodeze». E frumoasă, de 5 stele, dar care dacă nu e dus la următorul nivel se va sufoca în curând".

Întrebat dacă PNL mai este liberal, deputatul a spus că la nivel de valori a rămas de dreapta, însă acțiunile au fost deturnate de coaliția cu PSD.

"PNL mai are foarte mulți oameni de dreapta în continuare, dar acțiunile, n-aș spune și valorile, nu mai sunt cele de acum câțiva ani, alterate, evident, de o guvernare de coaliție. Măsurile, evident, nu sunt în linie neapărat cu ceea ce-și dorește uneori partidul în interiorul său."

El zicea acum două zile pe Facebook că a fost scos din grupurile de comunicare internă de WhatsApp ale PNL.