Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan critică ceea ce numește comportamentele "de tip Adrian Năstase" la unii lideri din coaliţia de guvernare, pe care nu îi nominalizează însă. Întrebat dacă se referă la Dan Barna și la momentul ochelarilor scăpaţi de la pupitru în Parlament, liderul PNL a răspuns: "(...) E important să nu sfidezi pe nimeni şi să nu te porţi arogant în faţa nimănui, pentru că gesturile mici trădează comportamentele şi caracterele în momentele-cheie".

HotNews.roFoto: Hotnews

Sâmbătă seară, într-o intervenţie la Antena 3, Rareş Bogdan a vorbit despre comportamente de tip Adrian Năstase la unii lideri din coaliţia de guvernare, "care nu sunt liberali" și pe care nu i-a nominalizat.

  • "Sunt anumite gesturi care trădează un anumit comportament. Noi timp de şapte ani am acuzat aroganţa lui Victor (Ponta), comportamentul abuziv al lui Liviu Dragnea, al lui Mihai Tudose şi al altora.
  • Nu cred că e normal, după 7 ani de opoziţie agresivă, susţinuţi de oameni în stradă, (...) cu o presă de multe ori prietenoasă, să avem, unii dintre noi, un comportament care să semene cu comportamentul lui Adrian Năstase", a susținut Rareș Bogdan.

Întrebat la cine anume se referă, el nu a vrut să dea nume: "(...) Repet, acel comportament nu îi aparține lui Florin Cîţu, Klaus Iohannis sau Rareş Bogdan, ci altora din coaliţie. Nu vreau să dau nume, dar dacă vă uitaţi la faptele săptămânii s-ar putea să găsiţi anumite gesturi...".

Chestionat dacă se referă la Dan Barna și la mometul ochelarilor scăpați de la pupitru în Parlament, liderul PNL nu a negat: "(...) E important să nu sfidezi pe nimeni şi să nu te porţi arogant în faţa nimănui, pentru că gesturile mici trădează comportamentele şi caracterele în momentele-cheie".