Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, și liderul PNL, Ludovic Orban, au fost huiduți marți seară de mai multe persoane, care au strigat "M..e PNL", la un eveniment electoral. În timp ce era huiduit, Orban le-a transmis un mesaj liberalilor și celor din USR-PLS: "Să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD, care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 - lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie şi obrăznicie la maxim".

Ludovic OrbanFoto: Guvernul Romaniei

Incidentul a avut loc la evenimentul de lansare a proiectelor pentru administraţia locală propuse de Clotilde Armand. Pe toată durata discursului său, aceasta a fost huiduită, iar o persoană aflată în mulțime a strigat constant "M..e PNL".

Huiduielile nu au încetat nici când a început să vorbească liderul PNL, Ludovic Orban.

El a acuzat că aceste persoane sunt "exponenţii PSD”, iar atitudinea lor denotă lipsă de civilizație şi obrăznicie.

"Dragi colegi din PNL și USR-PLUS, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD, care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 - lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie şi obrăznicie la maxim. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România. Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar - să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura lui Clotilde Armand. Ea putea să fie primarul Sectorului 1 încă din 2016. Din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfe decât în sondaje şi Sectorul 1 a avut de suferit”, a spus Ludovic Orban.