Persoane care făceau parte din structurile securității în decembrie 1989 și care îi condamnau pe ”golanii din Timișoara” nu au nicio jenă în a se afișa la ședința solemnă a Parlamentului dedicată împlinirii celor 30 de ani de la Revoluția română, spune deputatul PNL Adriana Săftoiu. Ea mai comentează că, pentru a nu fluiera, a ieșit din sală.

Adriana SaftoiuFoto: Agerpres

”Şedinţă solemnă în Parlament consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluţie. Mă uit la prezidiu, mă uit în sală. Persoane care în acel decembrie 1989 făceau parte din structurile securităţii de atunci, persoane care, în acea calitate, îi condamnau pe golanii de la Timişoara, nu au nicio fărâmă de ruşine să se abţina, măcar astăzi. Vorbesc de la tribuna Parlamentului relaxaţi, invocă memoria celor care s-au sacrificat pentru ca să fim liberi. Noi, toți, inclusiv ei”, a scris, pe Facebook, deputatul PNL.

Săftoiu mai spune că a preferat să iasă din sală, la un moment dat, din cauza amărăciunii: ”Ca să nu fluier m-am ridicat şi m-am dus să îmi cumpăr o apă. Ca să am cu ce să îmi clătesc amărăciunea”.