Vicepreședintele PNL Dan Vîlceanu a postat pe Facebook un film cu momentul în care ministrul Muncii, Marius Budăi, prezent în Parlamentul European, a avut o bâlbă în timp ce ține un discurs despre prioritățile României la Consiliul UE.

Marius BudaiFoto: Captura video

„Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles. Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniștri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat și a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte prioritățile în cele 6 luni în care țara noastră deține președinția Consiliului Uniunii Europene”, a scris pe Facebook Dan Vîlceanu.

Postarea lui Dan Vîlceanu este însoțită de un film cu ministrul Muncii, Marius Budăi, din Parlamentul European. „Am speranța că un acord va putea fi obținut în cel mai scurt timp, astfel încât domeniul ocupării și egalitatea între femei și bărbați reprezintă ...reprezintă....scuzați-mă...afacerilor sociale...”, a afirmat Marius Budăi, în PE.