Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus, vineri, că membrii PSD trebuie sa ia decizia, în CExN, dacă sunt cetățeni ai României sau sunt iobagi pe moșia lui Dragnea, dar dacă ”CExN se va comporta ca o Camorra care fac Omerta și zid în jurul șefului lor, ceilalți parlamentari trebuie să înțeleagă că aruncă România în haos”.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Astăzi, PSD-ul trebuie să aleagă între Liviu Dragnea și România, între a fi fidel României sau a rămâne slugile lui Liviu Dragnea, trebuie să aleagă între a face zid în jurul unui om condamnat o dată și care a mai fost condamnat o dată sau a servi cetățenii români care i-au trimis în Parlament”, a spus Orban.

Acesta a mai spus că ”poate CExN PSD se va manifesta că o sectă de sinucigași, ca o Camorra care fac omerta și zid în jurul șefului lor, în schimb ceilalți parlamentari trebuie să înțeleagă că aruncă România în haos, că distrug imaginea României plan internațional, dau țară pe mâna unui individ care nu are altceva în cap decât să își salveze pielea. PSD trebuie să decidă dacă rămân un partid social democratic, dacă sunt cetățeni ai României, sau sunt iobagi pe moșia lui Dragnea”.

”Cei care au format coaliția trebuie să înțeleagă că Dragnea îi duce la fund și asocierea distruge”, a mai spus Orban.