Informațiile despre candidatura lui Tudor Chirilă sunt fake news, spune liderul PNL București, după ce în media au apărut speculații că liberalii vor să-l propună pe cântăreț în cursa pentru Primăria Capitalei

Tudor ChirilaFoto: Hotnews

”Am toată aprecierea pentru Tudor Chirilă, pentru activitatea sa ca artist și pentru implicarea sa civică, dar, ca președinte al PNL București, nu am purtat și nu am cunoștință ca PNL să fi purtat discuții despre alegerea unor candidați. Desemnarea candidaților va fi un proces de selecție în interiorul PNL. Porțile PNL sunt deschise pentru oricine crede că este reprezentat de PNL și își dorește să susțină ideile pe care PNL le promovează”, afirmă BUșoi într-un comunciat de presă.

”Celor interesați să lanseze pe piață fumigene și să bage bățul prin gard la PNL București le spun că: PNL București va continua să facă Opoziție la administrația PSD-Firea și să vină cu propriile proiecte pentru trafic, termoficare și poluare în Capitală. Acestea sunt prioritățile PNL București acum”, mai afirmă liberalul.