Seful PSD, Liviu Dragnea, considera ca desemnarea de catre PSD a unui candidat la prezidentiale inca din acest an ar fi "o mare greseala". Acesta a precizat ca nu este de acord nici cu schimbarea modului de alegere a liderului PSD, care in prezent este votat de toti membrii partidului.

"Ar fi o mare greseala, in trei luni dispare", a spus Dragnea, la finalul unei reuniuni a conducerii PSD, cand a fost intrebat de ziaristi cum comenteaza ideea desemnarii unui candidat al social-democratilor pentru prezidentiale.

"Alegerile prezidentiale sunt peste doi ani de zile. Nu discutam acum. Oricum candidatul la prezidentiale va fi desemnat intr-un Congres, se pune problema cand. Eu cum am gestionat ultimii doi ani am alta parere, nu de acum. Vom discuta mai tarziu de cine ar putea fi candidatii la prezidentiale", a precizat Liviu Dragnea.

Presedintele PSD nu este de acord nici cu ideea schimbarii modului de alegere a sefului partidului.

"Cred ca ar fi un pas inapoi. A fost o propunere avansata de Victor Ponta, sustinuta de mine, si cred ca ar fi un pas inapoi, pentru ca ii da presedintelui partidului o legitimitate foarte mare", a comentat el.