PSD l-a exclus din randurile sale pe Cristian Brotoiu, consilierul local din Breaza arestat preventiv sub acuzatia de intretinere de act sexual cu un minor, dupa ce ar fi avut relatii intime cu un adolescent in varsta de 14 ani, transmite News.ro. Social-democratii spun ca "ce s-a intamplat la Breaza a adus un serios prejudiciu de imagine Organizatiei Judetene PSD Prahova si partidului in general".

Sigla PSDFoto: PSD

PSD Prahova a anuntat vineri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca organizatia locala Breaza l-a exclus, joi seara, pe Cristian Gheorghe Brotoiu, memmbru in Consiliul Local Breaza ales pe lista PSD. Decizia a fost luata dupa ce Brotoiu a fost retinut de catre procurori sub acuzatia ca a intretinut acte sexuale cu un adolescent in varsta de 14 ani.

"Documentele de excludere ale consilierului local au fost depuse la Institutia Prefectului Prahova, urmand a se emite ordin de incetare a mandatului de consilier local al acestuia", mentioneaza comunicatul PSD.

Social-democratii spun totodata ca scandalul public creat in jurul alesului local din Breaza aduce prejudicii de imagine intregului partid.

"In afara infractiunii in sine, ceea ce s-a intamplat la Breaza a adus un serios prejudiciu de imagine Organizatiei Judetene PSD Prahova si partidului in general", se mai arata in comunicatul PSD Prahova.