Dragnea a anuntat calendarul investirii noului guvern. Miercuri seara ar putea avea loc ceremonia de investire, urmata de prima sedinta a noului cabinet

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 30 decembrie 2016, 14:08 Actualitate | Politic


Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu
Foto: Hotnews
Liderul PSD Liviu Dragnea  a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului alaturi de premierul desemnat Sorin Grindeanu si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, ca a stabilit calendarul pentru saptamana viitoare, astfel incat noul Guvern sa fie instalat in cel mai scurt timp. Astfel, lista cabinetului urmeaza sa fie aprobata marti, iar miercuri vor avea loc audierile in comisii si investirea noului Guvern. Sorin Grindeanu a precizat ca, daca totul decurge conform programului, miercuri la ora 21:00 ar urma sa aiba loc prima sedinta a noului cabinet.

Celandarul investirii noului Guvern:

Marti
 • 10:30 - biroul permanent de la fiecare camera,
 • 12:00 - plen in fiecare camera,
 • 14:00 - fiecare partid in forul de conducere va aproba lista cabinetului,
 • 15:00 - intalnire cu grupurile reunite PSD-ALDE pentru o prezentare scurta a fiecarui ministru,
 • 16:00 - 16:30 - depunerea de catre premierul desemnat a listei cabinetului si a programului de Guvernare,
 • 17:00 - propunerea ordinea de zi pentru miercuri, ora 18:00 consultari cu UDMR si minoritati.
Miercuri
 • 8:00-14:00 - audierea membrilor Guvernului in comisii.
 • 15:00 - 18:00 - prezentarea programului de guvernare, dezbatere si votul de investitura.
 • 19:00 - ceremonia depunerii juramantului pentru membrii Guvernului - sub rezerva acceptarii de catre Klaus Iohannis
Joi
 • 9:00 - sedinta Biroului permanent al Senatului, cu legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare, dezbateri in comisiile din acest for
 • 12:00 - este programat plenul Senatului,
 • 13:00 - sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor,
 • 14:00 - 15:00 - dezbateri in comisii
 • 15:00 - 16:00 va fi votul final in plenul Camerei pentru legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante.  
 • 21:00 - prima sedinta a noului cabinet

Declaratii Liviu Dragnea:
 • Am pus deasupra interesul Romaniei de a avea stabilitate politica
 • NU am mers la Cotroceni, asa cum era legitim, cu presedintele PSD ca propunere de premier pentru a nu declansa o criza.
 • Am mers cu o propunere care a fost respinsa cateva zile mai tarziu fara o explicatie
 • Am venit cu o a doua propunere. Nu am inteles de ce nu a fost desemnat ieri dl. Sorin Grindeanu
 • A urmat o informala cu presa pentru a ajunge la noi informatii pe surse.
 • Urma, daca nu avea loc aceasta desemnare, sa convocam saptamana viitoare parlamentul pentru a urma o procedura ca sa instauram un guvern legitim.
 • Au trecut 20 de zile de la alegeri.
 • Salariile din administratia publica locala prevazute sa intre in prima faza de crestere de 20% vor creste de la 1 februarie, cu 20 la suta.
 • Actorii vor avea salariile crescute de la 1 februarie, nu din ianuarie. Vor sta inca o luna cu salariile scazute
 • Absolut toate masurile noastre din programul de guvernare vor fi aplicate.
 • Obiectivele raman aceleasi: Mai multi romani din clasa de mijloc cu mai multi bani in buzunare, un program serios de a stopa exodul tinerilor si a creierelor in strainatate, programul de relaxare fiscala asteptat de capitalul romanesc, ajutorul pentru agricultori.
 • Am stabilit care este calendarul de actiuni pentru zilele urmatoare, pentru a avea un Guvern instalat in cel mai scurt timp.
 • Marti: 10:30 - biroul permanent de la fiecare camera, 12:00 - plen in fiecare camera, 14:00 - fiecare partid in forul de conducere va aproba lista cabinetului, 15:00 - intalnire cu grupurile reunite PSD-ALDEpentru o prezentare scurta a fiecarui ministru, 16:00- 16:30 - depunerea de catre premierul desemnat a listei cabinetului si a programului de Guvernare, 17:00 - propunerea ordinea de zi pentru miercuri, ora 18:00 consultari cu UDMR si minoritati.
 • Miercuri: intre 8:00-14:00 - audierea membrilor Guvernului in comisii. Intre 15:00 - 18:00 vor avea loc prezentarea programului de guvernare, dezbatere si votul de investitura. Sub rezerva acceptarii de catre presedintele Romaniei - o sa trimitem o scrisoare comuna - propunem ca pe 4 ianuarie, la ora 19:00, sa aiba loc ceremonia depunerii juramantului pentru membrii Guvernului.
 • Joi: 9:00 sedinta Biroului permanent al Senatului, cu legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare, dezbateri in comisiile din acest for, 12:00 -  este programat plenul Senatului, 13:00 - sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor, intre 14:00 - 15:00 - dezbateri in comisii, iar intre orele 15:00 - 16:00 va fi votul final in plenul Camerei pentru legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante.  

Declaratii Calin Popescu Tariceanu:

 • Vom convoca Parlamentul spre sfarsitul lunii (ianuarie) pentru a putea vota bugetul cat mai curand

Declaratii Sorin Grindeanu:

 • Daca se respecta calendarul, in acea seara (miercuri seara) la ora 21:00 vom face prima sedinta de Guvern.
 • Vineri speram sa poata fi adoptat proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a da ordonante
 • Multumesc celor care m-au sustinut, multumesc PSD
 • Suntem deschisi marti dupa-masa, dupa ce vom depune programul de guvernare la Parlament si lista cu structura Guvernului sa avem discutii cu UDMR si minoritati.
 •  Am vazut ca unele partide au spus inca dinainte de a vedea programul de guvernare si lista ca nu voteaza. Nu mi se pare corect.

Intrebari:

1. Vi se pare corect ca Iohannis nu a anuntat desemnarea in conferinta de presa?

Grindeanu: Imi inteleg foarte bine functia, deocamdata ca premier desemnat, si inteleg procedurile.

Azi dimineata am primit un SMS de la dl presedinte Iohannis, eu nu aveam numarul dansului. L-am sunat pe dl presedinte Dragnea sa verific daca acela este numarul domnului presedinte. Dupa ce am primit confirmarea, i-am multumit pentru increderea acordata.

(Inainte de a raspunde, Liviu Dragnea i-a soptit lui Sorin Grindean: "Sa zici cum ai aflat" - n.red.)

2. Cum a decurs discutia de ieri cu dl Presedinte Iohannis?

Grindeanu: Intr-un cuvant, decent.

3. V-a deranjat, dl Dragnea, felul in carea a anuntat dl Iohannis?

Dragnea: Nu putea sa ma deranjeze pentru ca eu nu sunt cel desemnat.

Daca nu facea desemnarea, incepeam procedura de suspendare, asa, fara un calendar. Daca nu facea anuntul, convocam astazi, pentru 3 ianuarie, Parlamentul pentru a demara procedura de suspendare. Asa, il convocam pentru noul guvern.

Daca si saptamana viitoare trecea fara un nou Guvern erau niste costuri economice foarte greu de reparat si foarte multa nervozitate in populatie.

Cu SMS, fara, avem un premier desemnat si ne apucam de treaba.

4. Va creste vreo taxa, ce faceti cu TVA, taxa pe stalp?

Dragnea: Suntem foarte preocupati sa nu creasca o taxa pentru care noi am cerut premierului Ciolos sa proroge unele prevederi din codul fiscal. ne-a interesat prorogarea unei prevederi care spune ca de la 1 ianuarie se introduce o noua taxa CASS. este vorba de o noua taxa de contributie la sanatate pentru venituri care vin din investitii. Nu suntem de acord cu ea.

Taxa pe stalp si supracaciza. Eu si acum ma intreb daca nu si astea au fost motivele acestei intarzieri.

5. Cine va face parte din viitorul executiv?

Grindeanu: Vorbim de un Guvern politic. Dl Dragnea a anuntat intalnirile politice pe care coalitia le va avea marti. In cadrul PSD deciziile se vor lua marti.

6. Presedintele vorbea de relatii constitutionale intre institutii... Ce relatie veti avea cu presedintele?

Grindeanu: Ceea ce am spus va fi pus in aplicare. tine de obligatia noastra. Eu sunt un om deschis dialogului atat timp cat lucrurile sunt foarte clar definite, si ele sunt.

Tariceanu: Coabitarea nu este o favoare pe care o propune presedintele. Este o obligatie pentru ca trebuie sa respecte rezultatul votului. Este obligat sa conlucreze.

7. Aveti preferinte de oameni cu care sa lucrati?

Grindeanu: Aici nu vorbim de preferinte si de prietenii. Vor fi numiti oameni politici.

Fiecare dintre cele 2 partide am convingerea ca vor propune oameni de toata isprava. Vorbim de un guvern politic, nu tehnocrat.

8. In momentul in care vom avea un Guvern, cine va lua deciziile la Palatul Victoria?

Grindeanu: Fiecare dintre noi, dintre membrii CEx National, dintre cei care au condus echipa de lucru in programul de Guvernare, sa conduca si Guvernul, in speta presedintele PSD Dragnea. Era un lucru unanim acceptat faptul ca dumnealui a decis sa respecte anumite lucruri, ne-a pus intr-o situatie dificila. El e cel care a condus partidul sa castige alegerile. E cel care merita sa fie premier. Ca urmare a refuzului dnei Shhaideh , a urmat o sedinta in care am primit votul colegilor. Colaborarea intre mine si dl Dragnea va fi foarte stransa. Sunt membru PSD de 20 de ani.

9. Plecati de la premisa ca veti avea un mandat mai scurt de 4 ani?

Grindeanu: Nu, nu plec de la premisa asta.

10. Calendarul aprobarii bugetului

Dragnea:  De abia astazi s-a primit un SMS cu succes. Ceea ce am spus eu din noaptea alegerilor ca vrem sa avem un buget pana la 15 ianuarie, am facut o greseala sperand sa avem un buget instalat pana cel tarziu acum o saptamana. Ori noi convocam saptamana viitoare sedinta pentru a avea guvernul. Dupa aceea vorbim de buget.

Guvernul va folosi perioada minima legala pentru a avea aprobarea bugetului. Bugetul este gata, trebuie sa treaca prin Ministerul Finantelor.

11. Despre redevente. Ce se intampla cu redeventele, ca dl Ciolos spunea ca este finalizat proiectul?

Dragnea: Hai sa nu mai credem snoavele tehnocratilor. Cu redeventele este mai complicat. Avem solutie dar vi se va transmite de la Guvern pe ce variante o sa mearga.

12. Care este contributia dvs la programul de guvernare si viziunea dvs.?

Grindeanu: Explicatiile raman aceleasi, cele legate de programul pe IT, am contribuit la parte din oferta pe administratie. Dar spun inca o data, cel care a coordonat toata echipa si e normal sa auziti aceste lucruri de la dl Dragnea pentru ca el a coordonat.

Acest program de guvernare a fost votat de Romania si intr-un mod masiv. Datoria mea si a guvernului este sa ne tinem de programul de guvernare.

13. Ce fel de Guvern vom avea? Vom avea si ministri delegati?

Grindeanu: Deciziile politice vor fi luate marti in forurile de conducere ale PSD si ALDE.

14. Discutia cu Ciolos. Ati stabilit sa va intalniti?

Grindeanu: Am convenit cu dl Ciolos sa ne auzim luni si sa stabilim pasii urmatori eu anuntandu-l ca e nevoie sa merg la Timisoara sa clarifica niste lucruri la Consiliul Judetean Timis.

Cand vom avea guvernul investit, imediat imi voi da demisia de la presedintia CJ Timis.

15. Veti accepta protectia SPP? cand veti merge la Palatul Victoria?

Grindeanu: Voi merge dupa ce investirea va fi facuta. Nu caut protectia SPP. Vreau sa renunt la protectia SPP.

Dragnea: Lista de ministri aprobata de Parlament nu poate fi refuzata de presedinte.

Administratia prezidentiala organizeaza ceremonia. As vrea o procedura simpla, sobra, eficienta pentru ca oamenii trebuie sa mearga la munca in acea seara, acea noapte.

Salut decizia presedintelui de astazi, de a desemna un premier.

Eu am inteles acele apropouri subtile legate de programul de Guvernare. Singurul care stie acel program din scoarta in scoarta sunt eu. Dar si Sevil Shhaideh, dupa ce am anuntat-o, a inceput sa se uita in partile la care ea nu lucrase, si Sorin Grindeanu a inceput de aseara sa se uite. In urmatoarele zile va invata programul de guvernare.

Lucrurile asa trebuie sa se desfasoare.

Orice Guvern trebuie sa dea socoteala publicului si institutiilor politice care il sustin. Nu ca tehnocratii care criticau Parlamentul.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16956 vizualizari

 • +16 (40 voturi)    
  Nu intereseaza (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:13)

  mitg [utilizator]

  Pe nimeni.

  Mars la puscarie.
  • +7 (15 voturi)    
   Penibili! (Vineri, 30 decembrie 2016, 21:14)

   Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui mitg

   Noul premier Sorin Grindeanu e doar un jalnic pupincurist ce spune si face ce-i sopteste papusarul Dragnea...
  • +2 (2 voturi)    
   nr minim de ministere (Sâmbătă, 31 decembrie 2016, 11:14)

   asdasd222 [utilizator] i-a raspuns lui mitg

   Se planifica crearea unui numar de minim 150 de ministere, sa ajunga la toata lumea.
 • +4 (20 voturi)    
  !! (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:15)

  ionoi [utilizator]

  <O A DOUA>! LIMBA ROMANA PRINTRE TROLI!
  SCOALA DE DOCTORI SECURISTI! PACATELE voastre de neoameni!
 • +30 (50 voturi)    
  Cata frustrare poate acumula (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:16)

  Ursuletul de Plus [utilizator]

  un teleormanean.
  "NU am mers la cotroceni, asa cum era legitim, cu presedintele PSD ca propunere de premier pentru a nu declansa o criza."
  Oare o sa ne spuna asta la fiecare conferinta de presa? Ca deja am ajuns sa vomit numai cand aud expresia "asa cum era legitim".
  • +8 (18 voturi)    
   " Singurul care stie acel program din scoarta in " (Vineri, 30 decembrie 2016, 17:11)

   GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui Ursuletul de Plus

   Partid serios nu gluma, presedintele partidului , mafiotul sef, este:
   " Singurul care stie acel program din scoarta in scoarta sunt eu"

   M-a bucur pentru alegatorii PSD , si pentru cei care nu au mers la vot, o sa curga miere de acum inainte, asa cum a curs la fiecare guvernare PSD, sa va fie de bine ...
   Eu raman capsunar, chiar asa cu defectele mele, ale copiilor si ale nevestei...
   Intre timp contribui la bugetul statului cu bani capatati din capsunarit, multe mii de euro, an de an...
  • +12 (22 voturi)    
   reporterii (Vineri, 30 decembrie 2016, 17:47)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Ursuletul de Plus

   ar trebui la fiecare intrebare sa inceapa asa : "dvs. ca condamnat penal aflat in timpul executarii pedepsei, ce parere aveti despre..."
 • +19 (39 voturi)    
  ha-ha-ha! (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:16)

  Altiro [utilizator]

  aseara il durea la bashcheti de "stabilitatea" Romaniei pe Livache..
 • +16 (34 voturi)    
  ma da... (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:16)

  mihai.mihaita [utilizator]

  asta insista cu propunerea lui respinsa... pai vezi ca votantii tai NU au vrut propunerea ta... ai fost impotriva strainilor si altei religii si tu ai fost fix impotriva votantilor tai.. normal ca te doare in c*r pentru ca oricum sunteti degeaba pusi la guvern dar asa ca idee..
  normal ca iti pui doar oamenii tai pe care i-ai controlat si asta o sa faci si mai departe...

  stim ca esti un Iliescu 2 fara limite!
  hai sictir!
 • +24 (38 voturi)    
  Bai frate ... (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:17)

  za-k [utilizator]

  astia sint zevzeci, tot cu suspendarea o dau inainte?
  Terminati mai cu prostia!
 • -10 (24 voturi)    
  ca (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:18)

  ionoi [utilizator]

  Ca sa desemnezi un om ...perioada cat campania elecorala! Minte inceata, strategie anti...ceva etc etc! Vai de mintea sasilor! halal <pas cu pas>
  Vai vai ce idiosincrasie gretoasa!
  • +12 (22 voturi)    
   KI (Vineri, 30 decembrie 2016, 17:20)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui ionoi

   Alesul a 7 milioane, nu a 3 milioane de mafioti pesedisti (ca tine)
   • -3 (5 voturi)    
    s-au razgandit 4 milioane (Sâmbătă, 31 decembrie 2016, 11:20)

    demaGOCU [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Cand au vazut ca mutul e si prost.
    • 0 (0 voturi)    
     sau ati schimbat voi (Luni, 2 ianuarie 2017, 15:32)

     Crist y [anonim] i-a raspuns lui demaGOCU

     sistemul de vot ca sa nu mai poata vota cei ce erau contra marelui partid????
 • +12 (26 voturi)    
  Sau (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:18)

  Ambalezu [utilizator]

  ti-au pus o talpa pe gat unii de pe-afara si ti-au soptit dragastos ca daca bubuie Romania tu o sa fii principalul vinovat, si asa ai venit si tu cu o oferta mai acatarii.
 • +18 (34 voturi)    
  Vorba pacatosului... (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:25)

  Cataleya [utilizator]

  "NU am mers la cotroceni, asa cum era legitim, cu presedintele PSD ca propunere de premier pentru a nu declansa o criza."
  Dragnea isi trage singur suturi in fund. Criza e la el in ograda, pt ca nu ai absolut nicio legitimitate sa pretinzi o functie, atunci cand numirea pe functia respectiva s-ar face cu incalcarea flagranta a legilor in vigoare.
  Dar de la Dragnea nu poti astepta coerenta in gandire. Nici macar de logica elementara nu poate fi vorba la baronul de Teleorman - deja condamnat definitiv la puscarie cu suspendare si urmarit penal, in continuare, intr-un dosar in care este acuzat de infractiuni la fel de abjecte si chiar mai grave decat infractiunile pt care a fost deja condamnat definitiv.
 • +26 (42 voturi)    
  Câtă manipulare!!! (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:30)

  preamultamizerie [utilizator]

  Mi se pare incredibil că oamenii ăștia pot să iasă să trâmbițeze incontinuu aceleasi minciuni si aceleasi dezinformari. Acelasi tupeu de golani, de baieti de baietii din coltul blovului care te amininta că iti sparg dantura daca nu le faci pe plac. Niste hidosenii de personaje care din pacate o să fie 4 ani constant in atentia noastră si care la orice pas o să ameninte cu demiterea presedintelui invocand cei 3 milioane de votanti(asta in timp ce ei o sa modifice orice lege care ii impiedica sa isi atinga propriile dorinte).
  • +4 (14 voturi)    
   aia cu "creierele in strainatate" (Vineri, 30 decembrie 2016, 16:59)

   cladob [utilizator] i-a raspuns lui preamultamizerie

   s-au trezit dupa 27 de ani :))) De fapt le-a convenit migratia ca sa se instaleze ei la putere. Romania e vaide mama ei.
   • +4 (10 voturi)    
    ... (Vineri, 30 decembrie 2016, 18:50)

    g01an [utilizator] i-a raspuns lui cladob

    majoritatea celor care au plecat, au plecat de nevoie, nu de voie. sau ne facem ca uitam mineriada?

    in Romania, multi oameni calificati nu puteau practica meseria pentru care se pregatisera si nici nu puteau castiga atat pe cat puteau produce. ce alternative aveau?

    iar acum cine vrea sa se intoarca nu se poate reintegra, au oamenii copii, nu le pot echivala studiile pentru a-i putea da la scoala sa continue studiile. te-ai interesat sa vezi ce inseamna pentru doctori, asistenti medicali sau profesori sa se intoarca in Romania? nu se poate intoarce decat la privat... dar evident nu acolo este cea mai mare nevoie pentru specialisti cu experienta.

    oamenii astia nu s-au trezit acum ca vor in tara, au muncit 2 decenii ca sa poata face asta, sa poata schimba ceva in bine, asa cum au invatat si vazut prin alte parti mai civilizate. si vine cate un mocirlist sa le tina lor teorie... sictir!
   • +1 (1 vot)    
    deontologule (Sâmbătă, 31 decembrie 2016, 19:48)

    miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui cladob

    cine incuraja fatis migratia?cine spunea ca medicii sa plece unde vor?
    ai uitat?nu te mai tine memoria?
 • +19 (29 voturi)    
  Pai cum ramane? (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:32)

  feisbuk [utilizator]

  Cand iesim in strada? Suspendam si noi ceva?


  ps - vad ca Livache foloseste obsesiv cuvantul "legitim", cu sensul de *legal*, desi strict in context si conform realitatii, semnificatia acestuia este *justificat*.
 • +8 (20 voturi)    
  sa le aplice (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:40)

  cladob [utilizator]

  de la 11 Decembrie, retroactiv

  "Actorii vor avea salariile crescute de la 1 februarie, nu din ianuarie. Vor sta inca o luna cu salariile scazute"
  • +16 (26 voturi)    
   Da (Vineri, 30 decembrie 2016, 15:26)

   cititor9 [utilizator] i-a raspuns lui cladob

   Nu inteleg de ce nu-l intreaba nimeni de ce nu aplica retroactiv aceste legi de mariri de salarii. Sa le dea si pt 2015. O sa avem o perioada plina de propaganda pt debili. Asta prae sa fie stilul Dragnea. Omul e frustrat rau de tot din cauza micimii lui intelectuale. Nu ca ar fi singurul politician in situatia asta...
  • +5 (11 voturi)    
   Draga Olteanu Matei (Vineri, 30 decembrie 2016, 16:46)

   Ciobanul Bucur [utilizator] i-a raspuns lui cladob

   o sa-l laude cum stie ea mai artistic pe Livache, cand va intra diseara in direct la L3.
 • +19 (37 voturi)    
  Doi hoți de voturi. (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:42)

  asavreau [utilizator]

  Dragnea este condamnat pentru furt de voturi.Tăriceanu a pretins că este liberal și a fost votat de cei de dreapta, le-furat voturile și le-a dat lui Dragnea. Trebuie găsită calea legală pentru a fi pedepsit,Nici-o hoție nu trebuie să rămână nepedepsită dacă vrem să scadă numărul hoților.
 • +23 (37 voturi)    
  degeaba, te explici... (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:42)

  astronaut [utilizator]

  amenintarile pe care le-ai rostit , nu-si aveau rostul , era logic si de bun simt sa desemneze P.M , dar nu poti face orice propunere de P.M si in nume propriu si chiar daca il faci, Presedintele este obligat pana sa emita un decret sa ''verifice'' institutional aceasta propunere ! Dealtfel , Presedintele v-a aratat ca nu va are la suflet si a procedat in consecinta ''nu linge unde a scuipat ''!! SUCCESURI CU MARELE GUVERN PSD-IST !!
 • +19 (35 voturi)    
  Cata prostie la pachet! (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:45)

  Impotriva prostiei din tara [utilizator]

  Dragnea si noul premier Grindeanu tin o conferinta de presa. Daca ati inteles ceva din ea, desenati-mi, caci imi scapa!...Am vazut multi prost, dar astia ii intrec pe toti. Chiar si electoratul imbecil care i-a votat.
  • +1 (7 voturi)    
   Prostie, asa e (Vineri, 30 decembrie 2016, 22:03)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

   Dar nu la hotie. La furt si trafic de influenta se pricep. Grinsecureanu nu e nici el strain, ca doar e mebru asa zisului partid care e doar o grupare de crima organizata votata de hoti ca ei.
 • +10 (28 voturi)    
  Au tăcut mâlc despre salariul minim, rușinică PSD (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:49)

  FreakaThe-jmirghel [utilizator]

  Rușinică psd+alde neica nimeni
 • +21 (37 voturi)    
  bai, ce nervi (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:51)

  revo [utilizator]

  Feriti-va, ca explodeaza mamaliga de Alexandria!
  Bai, ce nervi! Bai, ce nervi a putut sa-i faca! Taman acum, cand intra El, Unicul, victorios, pe magar, in viata politica! Scapase de Iliescu, de Nastase, de Hrebe, de Ponta, era pe magari mari si, na, ii puse ardeleanu de Iohhanis un stop, un fault de se rostogoli dracu' in tarana, si-si uita toate angajamentele alea cu: a lucrat la buget, nu fac cadou voturile etc.

  Totusi, stie careva de ce a ales un anonim si n-a apelat la artileria cunoscuta din PSD? Ca mai erau si alte muieri p-acolo: Androneasca, Plumbuita, Firea, toate una si una.
 • -2 (16 voturi)    
  Toata tara asta poate fi guvernata pe twitter:) (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:53)

  Lucian Ilea [utilizator]

  Eu ma astept ca urmatoarea investitura a mea ca prim ministru al Romaniei sa fie facuta pe twitter sau pe facebook
  De aceea imi urmaresc cu mare atentie Tweeturile de pe contul meu marele zeu Apollo:)
  de fapt e mult mai comod asa:ce sa te tot chinuiesti sa bati aceeasi tasta de 3 ori pe telefon
  cand poti trimite un tweet scurt
  mult succes guvernului Grindeanu
  sa-si uite originile mafioate si sa ma plateasca
  Apollo
 • +21 (33 voturi)    
  Furtul in mod organizat ,tipic PSD .... (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:53)

  DEMA GOGU' [utilizator]

  ...si pt. prostime ,pomeni fiscale 7-8 luni pana se uita promisiunile nerealiste ,acoperite cu noi imprumuturi externe!
  Vorbim la toamna...
  Dragnea si PSD partidul de stanga ,care tine cu oamenii nevoiasi ,...dar toti membrii din conducere sunt foarte BOGATI .
  Concluzia ?
  Furt, miciuna si tradarea interesului national ,marca PSD & Dragnea.
 • +20 (32 voturi)    
  Greață (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:55)

  dezabuzatul [utilizator]

  Greață. Acesta este cuvântul care denumește perfect starea din momentele când îl văd pe Dragnea. Și o enormă rușine pentru poporul care nu a învățat nimic în 27 de ani de libertate.
 • +19 (33 voturi)    
  Banuiesc ca, de-acum inainte (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:58)

  Cataleya [utilizator]

  Dragnea si Tariceanu vor fi pe la TV (de fapt in toata mass-media) mai omniprezenti si mai omniscienti decat erau Ceausescu si consoarta in perioada lor de glorie.
  Dragnea a zis, Dragnea a facut, Dragnea a promis, Dragnea a declarat.....La fel si Tariceanu
  Cel putin pana cand justitia le va taia elanul (daca mai apuca sau daca nu cumva procurorii si judecatorii se vor razgandi subit si-i vor achita) Daca nu, au ei grija de-o amnistie frumusica. Cu Dragnea si Tariceanu la putere, sprijiniti de UDMR, absolut totul e posibil. Chiar si cele mai negre scenarii.
  • +1 (9 voturi)    
   da pe Kanal D.... (Vineri, 30 decembrie 2016, 15:24)

   Ardiles [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

   si vezi filmu cu "Pistruiatu si comunistoizii" ca tot ruleaza!
  • +2 (6 voturi)    
   Cam asa (Vineri, 30 decembrie 2016, 22:04)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

   Dragnea pentru noi este Ceausescu Doi.. Ciocoi ruȘu de Teleorman, intrigant, carierist, condamnat penal, demn urmas al puscariasului Nastase. Asa (zoaie de) partid, asa presedinte,
 • +21 (35 voturi)    
  PSD nu se mai grabeste acum??? (Vineri, 30 decembrie 2016, 14:59)

  Gryphus [utilizator]

  Dragnea si toti slujitorii PSD de la Antena 3 erau disperati ieri ca Romania nu are guvern PSD-ist PANA LA 1 IANUARIE ! Acum PSD amana guvernul pana in 4 ianuarie...deci inca o dovada ca PSD e un partid mincinos
  • +6 (12 voturi)    
   daca ar face treaba (Vineri, 30 decembrie 2016, 17:03)

   cladob [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   asa cum mint am fi departe
 • +7 (19 voturi)    
  politician vs tehnocrat (Vineri, 30 decembrie 2016, 15:02)

  cladob [utilizator]

  "Hai sa nu mai credem snoavele tehnocratilor"

  cand esti in guvern tot aia e, ai aceeasi responsabilitate fata de tara!
  • +6 (12 voturi)    
   Acolo e de spaga la redevente...vand tara adica (Vineri, 30 decembrie 2016, 15:33)

   UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui cladob

   Mi-a placut cu Parlamentul, la urma, parca era mare lucru de respectat la el!
  • +6 (12 voturi)    
   PCRistii, secu-ceausesistii au cunoscut (Vineri, 30 decembrie 2016, 17:19)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui cladob

   prea bine starea de inapoiere a poporului roman, a maselor, care se sperie de cuvantul "tehnocrat". Degeaba atata tehnologie si telefoane si bucatarii smart cat timp ai un electorat in bezna negandirii.
 • +13 (21 voturi)    
  asa, "o informala": vezi ca sa umflat orezu-n tine (Vineri, 30 decembrie 2016, 15:11)

  linarel [utilizator]

  baiazid a fost mic copil
 • +19 (31 voturi)    
  ce mare mirare pe domnu' premier! (Vineri, 30 decembrie 2016, 15:14)

  T-Ora [utilizator]

  ""Am vazut ca unele partide au spus inca dinainte de a vedea programul de guvernare si lista ca nu voteaza. Nu mi se pare corect."""

  Parca ai nevoie sa vezi programul ca sa-ti dai seama ca e o prostie pesedista! Cate alte programe a propus PSD-Ul? A fost ceva de capul vreunuia? Si degeaba scrie in program ca se vor construi 1000 de km de autostrada daca in realitate se realizeaza o suta. Degeaba scrie in proiectul de guvernare ca se vor reforma scoala si cercetarea daca in realitate se fac cadouri de tipul "doctorate pentru toti" si " detinutul nostru, omul de stiinta al tarii"!
  Ce mare mirare pe domnu' prim-ministru ca celelalte partide nu cad pe spate de admiratie in fata programului de guvernare pesedist.
 • +20 (28 voturi)    
  Trei observatii: (Vineri, 30 decembrie 2016, 15:23)

  Ciobanul Bucur [utilizator]

  1. Baiatul propus e la fel de arogant ca si Ponta, asa ca prevad ca va sfarsi la fel.
  2. Baiatul nu indrazneste sa spuna nimic fara acordul lui Dragnea.
  3. Baiatul nu reuseste sa nu se mai schimonoseasca atunci cand vorbeste, indeosebi cand se cazneste sa fie obraznic. E un handicap care il va costa mult ca imagine.
  • +3 (7 voturi)    
   Care imagine? (Vineri, 30 decembrie 2016, 22:06)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

   O beizadea de comunist ceaușist, parvenit si intrigant - cu discurs de secretar de partid de la Apaca (ma rog, Electrotimis)
 • +2 (16 voturi)    
  daca /// a pierdut o saptamana (Vineri, 30 decembrie 2016, 16:11)

  timp tamp [utilizator]

  daca presedintele nu pierdea o saptamana aveam buget pana acum!
  drept pedeapsa, háliatii prelugesc termenul cu o luna
 • +9 (15 voturi)    
  curiozitate... (Vineri, 30 decembrie 2016, 16:13)

  timp tamp [utilizator]

  abia astept sa vad cati puscariabili si cate "secretare personale" vor face parte din noul guvern...
 • +6 (14 voturi)    
  Nedumerire (Vineri, 30 decembrie 2016, 17:44)

  Pionierul [utilizator]

  Domnule Grindeanu,i-mi pare rau pentru ca va lasati păpusat de seful psd-ului.Creadeam ca d-vs va faceti guvernul,dupa ce va cosultati cu partidul,dar se pare ca era deja format.De asemenea si asa zisul program,facut de d-l Dragnea dupa vacanta din Brazilia,care ne va aduce numai bunastare.Cred ca inca nu i se dusese insolatia.Eu,ca pensionar,cred ca o sa am asa de multi bani,ca nu ma voi duce la spital in Romania ci la AKH,ca sa ma tratez de leucemie.Super.
 • +8 (14 voturi)    
  Legea aministiei (Vineri, 30 decembrie 2016, 18:08)

  dimu [utilizator]

  Ca sa scape de problemele pe care le au in justitie parlamentarii PSD in frunte cu Dragnea vor vota Legea aministiei , de comun acord cu Tariceanu.
 • +7 (11 voturi)    
  Dragnea hotareste chiar si (Vineri, 30 decembrie 2016, 18:51)

  Ursuletul de Plus [utilizator]

  la ce ora e prima sedinta de Guvern?
 • +7 (13 voturi)    
  Privitori ca la teatru (Vineri, 30 decembrie 2016, 19:25)

  Fisherman [utilizator]

  vom fi noi, cei care formăm ”publicul” invocat de Dragnea pe post de critic al Guvernului.

  Nu va îndrăzni Grindeanu să dea socoteală ”publicului” din moment ce l-a recunoscut pe Dragnea ca Autor și Regizor al spectacolului iar maestrul a declarat tranșant, din capul locului:
  ”-Doar Eu știu Piesa !”

  Dar maestrul uită un aspect important: dacă publicului nu-i va mai plăcea piesa atunci va huidui în primul rând pe Autor și apoi pe Actori.

  Iar PSD ar trebui să-și țină vie în minte ultima huiduială a publicului care l-a obligat să-și retragă primadona și să coboare cortina înainte de final.
 • +3 (5 voturi)    
  botez (Vineri, 30 decembrie 2016, 22:57)

  GabrielBarbu [anonim]

  Nu este bine deloc. Păi ăştia nu ştiu că nu se cade să se investească guvernul între Crăciun şi Sfântul Ioan Botezătorul?! Ia să facă bine Grindeanul să vină cu toţi miniştri propuşi în faţa Catedralei Napocensis să-i boteze de Bobotează Înalpreaînvineţitul de frig al Vedei şi Fleacului, Andrei Andreizukor, şi abia după aceeea întăriţi şi purificaţi să se ducă la Cotroceni!
 • -2 (4 voturi)    
  hmm (Sâmbătă, 31 decembrie 2016, 1:04)

  Jupanu1970 [utilizator]

  ...de aici de departe, am crezut ca Liviu a fost numit premier ...asa indica poza. SVFIGDE.
 • +2 (8 voturi)    
  carpa (Sâmbătă, 31 decembrie 2016, 7:20)

  gituca [utilizator]

  Asta nu e prim ministru. Asta e carpa de sters pe jos a lui Dragnea!
 • +3 (7 voturi)    
  saracul Dragnea (Sâmbătă, 31 decembrie 2016, 10:25)

  revo [utilizator]

  Asta ii da inainte tot cu suspendarea si cu impardonabilul guvern de tehnocrati, pe care nu l-a butonat el.
  Inca il roade la ficati si inca nu si-a revenit dupa bubuiala trasa de presedinte. Batman, batman...

  Problema lui este ca, dupa faza cu Sevil, ochii sunt pe el, dar si pe PSD-ul care are painea si cutitul in mana. De-acum, dictatorul trebuie sa faca frumos si sa mearga in varful picioarelor. Eu cred ca daca este stimulat cum trebuie, ca sa reactioneze dupa cum vedem ca-l duce tartacuta (adica limitat si provincial), in curand va zbura din orice functie, direct dupa gratii. Succes!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by