Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, i-a transmis un mesaj pe Facebook liberalului Cristian Busoi: "Cristian, o sa-ti creasca nasucul! Am avut o conversatie in seara in care a fost invitat si Ludovic Orban, in biroul de protocol de la Antena 3, inainte de emisiune. Ai spus cu subiect si predicat ca, indiferent de scor, Iohannis nu va nominaliza premier de la PSD. Erai foarte sigur pe tine. Nu mai esti?"

Lia Olguta VasilescuFoto: Agerpres

Mesajul integral postat de Lia Olguta Vasilescu: "Cristian, o sa-ti creasca nasucul! Am avut o conversatie in seara in care a fost invitat si Ludovic Orban, in biroul de protocol de la Antena 3, inainte de emisiune. Ai spus cu subiect si predicat ca, indiferent de scor, Iohannis nu va nominaliza premier de la PSD. Erai foarte sigur pe tine. Nu mai esti? P.S. Venim cu martori? Ca se rezolva si asta!"

Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte PSD, a sustinut, marti, ca "PNL a fost relaxat in campania electorala" deoarece "stia ca presedintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier de la PSD", indiferent de scorul electoral.

"Lasati filmele de spionaj si toate aberatiile aruncate zilele acestea in spatiul public! Pentru mine a fost relevanta discutia cu Cristian Busoi din campania electorala: 'Uitati de nominalizarea PSD la functia de premier, chiar daca castigati alegerile. Iohannis nu va nominaliza un PSD-ist, indiferent de scor!'. De asta a fost PNL atat de relaxat in campanie... Acum e clar, nu?", scria in urma cu o zi Lia Olguta Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

"Dincolo de orice considerente de ordin politic, religios si mai stiu eu ce frustrari ale cuiva, Sevil Shhaideh este o persoana cum rar intalnesti: cu bun-simt, profesionista, muncitoare, fara orgoliul de a-si scrie numele pe piatra, care nu s-a implicat in toata viata ei in vreun scandal. Nu am auzit pe nimeni pana acum sa vorbeasca ceva rau de caracterul ei sau sa creada ca nu ar face fata unei functii inalte. Nu stiu care va fi decizia de maine. Dar mi-ar parea rau sa pierdem un asemenea premier! Si o spun la modul cel mai sincer cu putinta", a mai sustinut primarul Craiovei.

Cristian Busoi o acuza, la randul lui, de "dezinformare" pe Lia Olguta Vasilescu.

"OLGUȚA VASILESCU PERSISTĂ ÎN MINCIUNĂ!

În camera de protocol de la Teatrul Excelsior, unde a avut loc dezbaterea de la Antena 3, nu a fost nicio discuție, ci doar un schimb de amabilități foarte generale, în puținul timp dintre machiaj și intrarea în platou. Singura mea referire, de altfel repetată public de câteva ori în campanie, a fost legată de o eventuală candidatură a domnului Dragnea, care nu putea, cel puțin din punct de vedere al legii, să facă parte din Guvern. Doamna Vasilescu fie confundă vreo discuție cu altcineva, fie dezinformează cu bună știință", a replicat Cristian Busoi, pe contul lui de Facebook.