Bogdan Toader (PSD), in varsta de 32 de ani, a fost ales miercuri presedinte al Consiliului Judetean Prahova, prilej cu care a fost aplaudat, iar unul dintre consilierii judeteni ai PSD, Alexandru Banica, care face parte din Organizatia de Pensionari a partidului, i-a pupat mana, sub privirile lui Mircea Cosma, fostul sef de CJ timp de 12 ani, asa cum arata imaginile filmate de Ziarul Incomod.

Un consilier PSD ii pupa mana sefului CJFoto: Captura YouTube

Toader a fost ales cu 22 de voturi pentru din totalul de 37, in timp ce contracandidatul sau Iulian Dumitrescu a obtinut doar 14 voturi din partea celor 15 consilieri PNL prezenti, unul din voturile liberalilor fiind anulat, potrivit PH-Online.ro.

Banica, cel care a facut gestul filmat de cei de la Incomod, a candidat de altfel in septembrie 2015 la sefia filialei PSD Prahova, din partea Organizatiei Pensinarilor, potrivit ph-online.ro. Banica a fost subprefect al judetului in 2001-2005.

UPDATE Banica a declarat pentru Mediafax ca totul este "o prostie" si ca el nu a intentionat sa ii pupe mana, ci sa il ia in brate.

"E o prostie. Nu am avut in intentie asa ceva. El e mai inalt. Am vrut sa-l iau in brate. Cum era sa-i pup mana?" a declarat Banica.