Deputatul Elena Udrea si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, au participat, sambata, la botezul unuia dintre fiii presedintelui MP Cluj, Adrian Gurzau, relateaza Agerpres.

Traian Basescu a participat, in calitate de invitat, alaturi de sotia sa, Maria Basescu, iar Elena Udrea a fost nasa copilului botezat, Tudor Adrian.

"Eu l-am botezat si pe George, fratele lui Tudor Adrian, si le spuneam parintilor ca ar trebui sa mai faca, pentru ca inca nu am invatat toti pasii, ne-am cam incurcat, e adevarat, pentru ca si Tudor ne-a pus pe jar, ca a plans putin. A iesit un botez frumos si acum este un copil deja crestinat si sunt convinsa ca va fi un copil fericit, cu credinta in Dumnezeu si ca parintii vor avea grija sa aiba o viata cat se poate de linistita si cu toate dorintele lui implinite", a declarat Udrea.

Ea a spus ca le doreste fericire tuturor celor care au participat la botez. "Ii dorim fericire si lui si fratiorului si finilor, parintilor si bunicilor si domnului presedinte, doamnei Maria, care a fost aici, si tuturor celor care au fost alaturi de noi", a completat Elena Udrea, care i-a daruit copilului botezat hainute si jucarii.

Botezul a avut loc la Biserica Ortodoxa Sfantul Dumitru din localitatea Floresti, in vecinatatea municipiului Cluj-Napoca.