Deputatul PNL Mihai Voicu a declarat, luni, printr-o postare pe Facebook, ca renunta la functia de presedinte al PNL Dolj, pentru ca urmeaza sa se implice in cateva proiecte ale PNL, la nivel central, potrivit Mediafax.

"Astazi a fost o zi emotionanta pentru mine. Dupa cinci ani si jumatate am decis sa imi inchei mandatul de presedinte al PNL Dolj, din proprie initiativa, pentru ca urmeaza sa ma implic in cateva proiecte de la nivel central in cadrul partidului al carui membru sunt din 7 ianuarie 1990", a declarat deputatul PNL Mihai Voicu, intr-o postare pe Facebook. Mihai Voicu le-a urat succes candidatilor liberali doljeni la alegerle din iunie, afirmand ca nu va mai avea timpul necesar pentru "a activa in judetul Dolj".

"Le multumesc din suflet tuturor colegilor din PNL Dolj pentru colaborare si pentru efortul depus in acest mandat. Deoarece nu voi mai avea timpul necesar pentru a activa in judetul Dolj doresc mult succes in alegeri tuturor candidatilor liberali doljeni la alegerile locale din iunie!", a mai scris deputatul PNL.