Liderul partidului Miscarea Populara Giurgiu, care isi doreste sa candideze in alegerile locale, a anuntat intr-o conferinta de presa ca isi cauta iubita, intrucat trebuie sa se pregateasca pentru situatia in care devine candidat, iar oamenii nu sunt "facuti sa fie singuri".

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE Cracea a declarat la Antena3 joi dimineata ca a primit 200 de cereri de prietenie de la femei dupa ce a facut anuntul si a declarat ca este surprins, chiar daca este "un tip frumusel".

UPDATE 2 Presedintele filialei judetene MP Giurgiu a anuntat la Antena 3 ca partidul a decis sa il excluda pe Cracea.

Ce a spus acesta in conferinta de presa:

"Anuntul meu pe scurt: Politician giurgiuvean, caut iubita. Alegerile locale se apropie si chiar daca nu sunt prima optiune a partidului trebuie sa fiu pregatit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt facuti sa fie singuri, iar femeia spune multe despre barbatul ei. Sper cu ajutorul presei sa devin candidatul ideal pentru primaria Giurgiu. As spune ca viitoarea iubita ar fi ideal sa lucreze in sistemul de justitie, dar aceasta conditie ar fi prea restrictive. Criteriile ar fi sa fie atrgatoare si inteligenta".

Vezi aici anuntul:

Vezi aici profilul politicianului pe Facebook

Potrivit Stirileprotv.ro, Cracea are 38 de ani si a precizat ca a facut 25 de ani de scoala, inclusiv un curs de hipnoza.