Partidul National Liberal nu are nicio retinere in a sustine Guvernul Ciolos, avand in vedere ca este o echipa care promite, iar programul de guvernare se suprapune pe cel al liberalilor, au anuntat, duminica, liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, potrivit Agerpres.

"Este o echipa care promite multe, i-am spus si in interior domnului Ciolos ca nu-l invidiez, dar ii urez succes. (...) A fost singura solutie agreata se pare de toata lumea la sugestia presedintelui Klaus Iohannis pentru a iesi din aceasta criza politica din Romania. Ne-a prezentat un decalog, un set de prioritati pe care Guvernul domniei sale il are in vedere. Ne bucuram ca acest set de prioritati se suprapune pe programul de guvernare al PNL, motiv pentru care nu avem nicio ezitare in a spune ca parteneriatul dintre PNL, Guvernul tehnocrat condus de premierul Ciolos si presedintele Klaus Iohannis este un proiect prioritar pentru PNL. Il asiguram ca vom fi alaturi de acest Guvern in orice proiect care este spre binele Romaniei", a afirmat copresedintele PNL Alina Gorghiu.

La randul sau, Vasile Blaga, copresedintele PNL, a spus ca liberalii vor vota la investitura echipa guvernamentala a lui Dacian Ciolos si vor sprijini si proiectele atata timp cat corespund asteptarilor populatiei.

"Concluzia este simpla: PNL va vota la investitura echipa premierului desemnat Dacian Ciolos si va sprijini proiectele atata timp cat ele sunt si avem convingerea ca sunt in folosul oamenilor si corespund asteptarilor populatiei", a mentionat Blaga.