Liviu Dragnea a sustinut vineri ca vinovati de votul impotriva arestarii Elenei Udrea sunt "cei de la PDL", care s-au organizat foarte bine si si-au gasit si aliati.

"Cei de la PDL au votat in bloc, cei de la UNPR - la fel, cei de la ALDE si o mare parte din liberali. Dupa parerea mea, a fost o organizare foarte buna. Trebuie discutat in Coalitie, e un subiect serios. Ceea ce noi am stabilit la congres nu au fost vorbe in vant. Nu e firesc ca noi, ca parlamentarii, sa ne dam cu parerea pe cererile justitiei. Nu noi stabilim arestarea sau retinerea, noi dam posibilitatea. Acolo a fost o actiune organizata, prin care s-a stabilit ca cele doua cereri sa fie respinse. Poate cei pe care Udrea i-a amenintat cu dezvaluiri in comisia juridica", a spus presedintele PSD, Liviu Dragnea, potrivit Digi24.ro.

"Cred ca justitia ar trebui lasata sa-si urmeze cursul cum crede ea de cuviinta".

Presedintele PSD a spus si ca "poate ar trebui sa modificam Constitutia astfel incat imunitatea sa fie doar pentru declaratii politice".

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca votul parlamentarilor privind incuviintarea urmaririi penale si a retinerii Elenei Udrea, dar nu si a arestarii preventive a acesteia, a fost rezultatul unei intelegeri categorice intre Elena Udrea si Victor Ponta, Traian Basescu si Gabriel Oprea.