Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Targoviste, intrebat daca ar putea ajunge premier, ca face echipa buna cu Victor Ponta iar guvernarea este ''de succes'', potrivit Agerpres.

''Avem un premier bun pe care il sustinem si sper sa isi duca mandatul pana la capat pentru ca a avut o guvernare de succes. (...) La o mare parte din ea am participat si eu. (...) Acum facem echipa buna: eu la partid, Victor la guvern, facem echipa buna, eficienta. (...) In continuare echipa de guvernare este una buna, de succes. (...) S-a dovedit de-a lungul timpului ca niciun guvern PSD nu a dus Romania la scadere economica, ba dimpotriva a luat-o de la minus si a dus-o pe plus'', a spus Dragnea, intrebat daca ar putea ajunge prim-ministru.

Pe de alta parte, referindu-se la candidatura sa la functia de presedinte al PSD, Liviu Dragnea a aratat ca ''se bucura'' de o sustinere generala a organizatiilor judetene.

''Cred ca sustinerea e generala, am vorbit cu toti colegii presedinti de organizatii, cu exceptia Bucurestiului, pana ieri si Bucurestiul era (...). Simt o sustinere foarte mare in partid si asta imi da incredere ca partidul reactioneaza bine la ceea ce spun eu de o perioada de timp. Este important cine va fi presedintele PSD, este un om important in Romania, dar cel mai important este echipa pe care o formeaza si proiectul cu care vine'', a mai spus Dragnea.

Presedintele interimar al social-democratilor Liviu Dragnea a participat, miercuri, la Casa Sindicatelor de la Targoviste, la conferinta judeteana de alegeri a PSD Dambovita, unde Adrian Tutuianu a fost reales in fruntea organizatiei.