Conducerile filialelor din Dambovita ale PSD si UNPR si-au adresat in ultimele zile o serie de critici si acuzatii, acestea culminand cu anuntul UNPR Dambovita ca vrea sa rupa alianta cu social-democratii, relateaza presa locala.

Jurnal de Dambovita scrie ca, desi teoretic cele doua formatiuni sunt aliate, practic ele nu se mai inteleg de cand in fruntea UNPR Dambovita a venit o noua echipa. Potrivit publicatiei citate, pana acum conducerile celor doua formatiuni dambovitene nu s-au intalnit la aceeasi masa pentru a discuta eventualele probleme sau neintelegeri, dar au inceput un razboi al declaratiilor la distanta.

Potrivit Ziar de Dambovita, conducerea UNPR Dambovita a transmis luni un comunicat de presa prin intermediul caruia critica aspru atat PSD Dambovita cat si pe cei care conduc judetul, fiind vizati presedintele CJ si presedinte PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si vicepresedinte PSD Dambovita, Alexandru Oprea.

"Incapabili sa gestioneze situatia economica a judetului, agravata tocmai de incompetenta si neprofesionalismul de care au dat dovada cei care astazi guverneaza fondurile acestui judet, liderii PSD Dambovita ies cu declaratii de presa care, sincer, ar face sa zambeasca si un copil de clasa I. Intr-un judet in care SARA CIA, LIPSA LOCURILOR DE MUNCA SI DISPERAREA ating cote alarmante de cele mai multe ori, mai marii judetului, de aceasta data prin portavocea unui individ pe care nu-l recomanada absolut nimic din punct de vedere profesional, fac afirmatii ilogice si lipsite de orice fundament", arata filiala UNPR intr-un comunicat de presa.

Vicepresedinte PSD Dambovita, Alexandru Oprea a tinut sa transmita conducerii UNPR Dambovita "ca nici administratia, nici politica nu seamana cu tehnologia fabricarii carnatilor si a salamurilor".