Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a cantat live, miercuri seara, intr-o emisiune de tip tabloid la Kanal D, completand astfel actiunile de campanie electorala cu care spera sa castige simpatia publicului. Udrea s-a mai remarcat printr-o serie de gesturi populiste: vizita la manastirea Tismana, care ulterior a primit de la Guvern 2 milioane de lei, la fel ca manastirea Nicula vizitata de premierul Ponta. Elena Udrea incerca sa para populara si pe pagina sa de Facebook, unde a postat imagini cu ea cumparand salam Victoria, paine si ardei de la alimentara, dar cu IPad-ul in mana.

Elena Udrea cantand in directFoto: Captura YouTube

Varianta cantata de Elena Udrea

„Curând va fi o noapte lungă/ Si fără tine-mi va fi greu/ Iubitul meu vino la mine/ Te-aştept să vii de Anul Nou/ Răd şi plâng şi te strig aiurând/ E soare şi ploaie, e cald sau e vânt/ Din somn mă trezesc şi tresar speriat/ Dar nu-i nimic, doar am visat/ Tu nu ai timp, tu nu ai lacrimi/ Nimic din tine n-ai să-mi dai/ Iar vii, iar pleci şi nu-mi rămâne/ Nimic din florile de mai/ Tu nu ai timp, tu nu ai lacrimi. Nimic din tine n-ai să mi dai“

Varianta originala a piesei "Rad si plang" cantata de Florian Debu

Nu sunt singurele actiuni de acest gen. Udrea a sarit anul acesta cu parasuta, intr-o actiune menita sa-i sublinieze curajul. S-a mai remarcat si in alte campanii electorale corsetand, punand muraturi sau dand cu mopul.