Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu le-a spus, sambata, delegatilor la Conventia nationala a PDL care a aprobat fuziunea cu PNL, ca si-a asumat proiectul prezidential si va lupta pentru victorie, aratand ca vor face "Craciunul impreuna la Cotroceni", transmite Mediafax.

Catalin PredoiuFoto: HotNews / DP

"Mi-am asumat acest proiect prezidential, va asigur ca voi continua sa lupt pana la capat pentru victoria noastra. Nu voi face niciun pas inapoi, voi lupta sa fiti mandri de mine. Vom alege cea mai buna solutie pentru partid, fie eu, fie domnul Iohannis. Vreau sa va promit ca, indiferent cum, in ce forma, cat de greu imi va fi sau nu, ma veti avea alatur si impreuna vom face Craciunul la Cotroceni", a afirmat Predoiu, candidatul PDL la prezidentiale.

El a spus ca Romania nu va apartine PSD si lui Victor Ponta. "Peste crezul nostru nu o sa vina o mana de pesedisti tineri care cred ca a copia e totuna cu a munci", a mai spus Predoiu.

Predoiu a mai afirmat ca PDL a fost condus cu "doctrina Vasile Blaga", care a pus unitatea partidului inaintea oricaror ambitii personale si care va duce partidul la Palatul Cotroceni.

Candidatul comun al partidului rezultat din fuziunea dintre PNL si PDL va fi desemnat dintre Klaus Iohannis si Catalin Predoiu, pe baza unor cercetari sociologice.