Vicepresedintele PNL Radu Stroe a salutat revenirea lui Calin Popescu Tariceanu in partid, afirmand ca partidul are nevoie de "minti lucide pentru bataliile din acest an".

"Aceasta veste a revenirii lui Calin Popescu Tariceanu in Partidul National Liberal ma bucura si salut aceasta decizie", spune Radu Stroe, intr-un comunicat remis HotNews.ro, in care afirma ca "nimeni nu poate nega importanta pe care Calin Popescu Tariceanu o are pentru PNL si pentru succesele pe care partidul le-a avut in toti anii acestia".

In opinia sa, "este nevoie de revenirea lui Calin Popescu Tariceanu, de o revigorare a partidului la nivel de conducere in perioada urmatoare. PNL are nevoie de minti lucide pentru bataliile din acest an, de oameni cu experienta, de liberali adevarati", "iar Calin Popescu Tariceanu este fara indoiala unul dintre acestia".

"Dupa europarlamentare trebuie sa ne asezam si sa punem cartile pe masa pentru a vedea ce trebuie facut pentru a obtine ce ne-am propus", concluzioneaza Radu Stroe, fost ministru de Interne in guvernul Victor Ponta.