Liberalii ii incurajeaza pe social-democratii Valeriu Zgonea, Catalin Ivan si Mihai Sturzu sa formeze un "PSD band", avand in vedere ca "in ultima vreme au devenit foarte vocali pe micul ecran (sau in mediul online)", se arata intr-un "comunicat de weekend" transmis de PNL.

"Avand in vedere experienta muzicala a celui din urma (Mihai Sturzu - n.red.), ii recomandam ca in locul analizelor politice si al preocuparilor legate de liderii altor partide, mai ales ai PNL, sa se dedice din nou unei cariere muzicale si sa formeze impreuna cu ceilalti doi colegi un trio, pe care l-ar putea numi chiar "PSD band". Ramane sa hotarasca dansii care din ei va canta la tobe si care la trompeta", se arata in comunicatul PNL.

PNL constata cu ironie ca "dat fiind ca si acum cei trei nu fac altceva decat sa recite mesaje inventate de consultantii PSD, acestia din urma ar putea compune, la fel de bine si cu aceeasi credibilitate, versurile pieselor pentru 'PSD band'".

Mai mult decat atat, liberalii arata ca filmarea pentru videoclipurile trupei ar putea si asigurata Valeriu Zgonea, "deja renumit in domeniu, la steaguri sau perdeluta. Acestea vor putea fi apoi difuzate la Zgonea TV".

"Avem intreaga convingere ca in acest fel cei trei vor avea mai mult succes la public decat acum", se mai arata in comunicat