Presedintele Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, Remus Borza, a declarat, pentru Agerpres, ca o eventuala plecare a sa de la Hidroelectrica poate fi "la mai bine", afirmand ca ar putea fi "numit ministru la remanierea de peste doua saptamani".

El a fost intrebat cum comenteaza declaratia facuta luni de Ponta, dupa ce un preot i-a cerut sa il ajute sa devina director la Hidroelectrica, pe motiv ca urmeaza sa se pensioneze, iar salariul pe care il are in prezent este prea mic pentru a avea o pensie decenta.

Initial, Ponta a crezut ca preotul are o problema cu Remus Borza, presedinte al Consiliului de Supraveghere de la Hidroelectrica, spunandu-i acestuia: "O sa plece domnul Borza".

"Nu am fost anuntat ca voi pleca de la Hidroelectrica si nici nu am de ce sa plec, atata vreme cat am facut performanta. Am facut profit de 800 de milioane de lei in primele opt luni. La o productie de 14 TWh de energie estimata pentru totul anul, voi face un profit de un miliard de lei, ceea ce inseamna cat in ultimii 20 de ani", a afirmat insa marti Remus Borza.

Acesta a sustinut ca declaratia premierului poate fi decriptata in favoarea sa.

"Poate voi pleca la mai bine, poate voi fi numit ministru la remanierea de peste doua saptamani", a adaugat Borza, pentru Agerpres.