UPDATE 18.20: Intalnirea de la Palatul Victoria a liderilor USL s-a incheiat, Victor Ponta si Crin Antonescu plecand de la sediul Guvernului, anunta Mediafax. De asemenea, de la Guvern au plecat si ceilalti lideri ai USL prezenti, printre care Daniel Chitoiu.

UPDATE 19.00: Premierul Victor Ponta a declarat pentru HotNews.ro ca "nu s-a decis nimic" in cadrul intalnirii.

Potrivit unor surse politice participante la intalnirea de vineri, citate de Mediafax, discutiile pe acest subiect vor fi reluate in USL luni.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sosit, in jurul orei 17.00, la Guvern, impreuna cu liderii USL Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu, in Palatul Victoria aflandu-se premierul Victor Ponta.

Liderii USL au discutat aproximativ o ora. La Palatul Victoria s-au mai aflat Radu Stroe si Sebastian Ghita.

Pe parcursul zilei au circulat informatii ca liderii USL se vor intalni. Crin Antonescu s-a aflat, vineri, pentru mai multe ore, la sediul USL.

Intalnirea de la Guvern are loc in contextul scandalului legat de Sorin Rosca Stanescu.

Premierul Victor Ponta, lider USL, a declarat, miercuri, la finalul sedintei USL, ca in cadrul Uniunii exista "o problema seriosa" care il priveste pe senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu, care ar fi dus o campanie impotriva PSD si are "o agenda proprie".

Premierul a evitat sa precizeze daca a cerut sanctionarea lui Sorin Rosca Stanescu si a sustinut ca a solicitat pozitia oficiala a PNL in acest caz.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la finalul sedintei USL, ca nu apreciaza ca in cazul senatorului PNL Sorin Rosca Stanescu exista elementele pentru care sa fie acuzat de ducerea unei campanii impotriva PSD sau a lui Victor Ponta, mentionand insa ca a avut afirmatii excesive.

Joi, Antonescu a afirmat ca s-ar fi pus problema excluderii lui Sorin Rosca Stanescu din partid daca ar fi existat numai declaratiile violente si inacceptabile ale acestuia impotriva lui Victor Ponta, el aratand ca excluderea nu s-a discutat pentru a nu crea o confuzie.

Ponta a replicat ca nu este multumit de solutia PNL in cazul lui Rosca Stanescu si arata ca acesta a continuat criticile la adresa PSD, generand astfel cea mai mare criza a USL de la formare, si precizeaza ca "daca nu se face nimic, nu putem merge mai departe impreuna".