Biroul Politic Central al Partidului National Liberal se va reuni luni, la ora 10,00, in sala grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, sedinta BPC fiind urmata, de la ora 11,30, de reuniunea Consiliului National Executiv al formatiunii, a anuntat Departamentul de analiza politica si comunicare al liberalilor.

Intr-o declaratie acordata Agerpres, secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache, preciza ca in cadrul reuniunilor conducerii liberale vor fi aprobate listele cu secretarii de stat propusi de formatiunea politica.

'Luni vor fi sedintele BPC si CNEx in care o sa aprobam lista cu secretarii de stat, dar si alte demnitati publice de rangul doi legate de structura Guvernului', a explicat Dan Mihalache.

Vicepremierul Liviu Dragnea sustinea, miercuri, ca, in urma reorganizarii ministerelor, vor fi aproximativ 60 de posturi de secretari de stat in cadrul Guvernului.

''Abia dupa ce vom finaliza procesul de reorganizare pentru toate ministerele o sa vedem care este numarul total al secretarilor de stat. Pot estima ca s-ar putea sa ajunga numarul de secretari de stat undeva spre 60. Catre 55-60, dar este o estimare. Trebuie sa vedem cu ce propunere vine fiecare ministru'', a spus Dragnea.