Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda l-a acuzat pe Sever Voinescu de "tradarea" partidului si a sustinut ca singurul lucru pe care il poate cere acesta este sa fie dat afara, Voinescu replicand: "Cine e acest Cezar Preda? Ca sa-l pot baga in seama trebuie intii sa ma asigur ca exista. Exista?", scrie Mediafax.

"Singurul lucru pe care-l poate cere Sever Voinescu este sa fie dat afara repede din partid! Pentru ce ne trebuie sase luni pentru a-i da afara din partid pe toti tradatorii care au facut campanie impotriva partidului si in favoarea adversarilor politici? Acesta este raspunsul corect la intrebarile tradatorilor sau neimplicatilor in aceasta batalie grea din 9 decembrie", a declarat Cezar Preda, pentru RTV, dupa ce Sever Voinescu a cerut urgentarea organizarii congresului PDL.

Cezar Preda il acuza pe Voinescu de faptul ca in campania electorala a sustinut candidatura fostului deputat PDL Maria Stavrositu chiar si dupa ce aceasta a decis sa candideze din partea PPDD.

Replica lui Sever Voinescu a venit pe Facebook: "Sa vezi. Ma trezesc de dimineata si la clipa dulce a cafelei, dau buzna la telefon o gramada de tineri si tinere din presa sa ma anunte ca un anume Cezar Preda striga la mine, da cu picioarele, se infoaie, sare sa muste si ca ce zic eu. Zic: ᅡCine-i Cezar Preda?ᅡ si ma gandesc ca o fi o noua farsa din acelea cu care se mai indeletniceste presa uneori, cand nu sunt subiecte si vor sa mai anime stirile. ᅡCezar Preda de la Buzauᅡ, vine precizarea. Tot nu stiu. Stau si ma gandesc cine-o fi. De cand am intrat in politica, am cunoscut multi oameni. Cativa politicieni - nu e printre ei. Cativa oameni de administratie - nu e printre ei. Cativa oratori - nu e printre ei. Cativa facatori de legi - nici printre ei nu e. E drept, am cunoscut si multa pleava guraliva, golanasi, zurbagii, facatori zgomotosi ai nimicului, dar multimea asta e atat de pestrita in memoria mea incat greu pot identifica chipuri. Va rog sa ma ajutati sa-mi amintesc cine e acest Cezar Preda - ca sa-l pot baga in seama trebuie intai sa ma asigur ca exista. Exista?".