Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat se intruneste, marti, la Palatul Parlamentului, principalul punct de pe ordinea de zi a reuniunii fiind aprobarea de principiu a listei candidatilor PSD in cadrul Uniunii Social Liberale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, anunta Agerpres. De asemenea, vor fi discutate ultimele detalii legate de lansarea candidatilor Uniunii Social Liberale, care va avea loc miercuri, pe Arena Nationala.

La sedinta Biroului Permanent National al PSD de luni, presedintele partidului, Victor Ponta, copresedinte al USL, i-a indemnat pe colegii sai la unitate si la 'batalie fara mila' cu cei din PDL.

"Trebuie sa aratam ca, din punct de vedere al PSD, USL este singura solutie politica pentru batalia de inlaturare a efectelor regimului Basescu - PDL. Putem sa gandim viitorii patru ani mult mai buni decat cei pe care i-am avut cu dl Basescu si cu PDL la guvernare. Ne desemnam candidatii, miercuri avem lansarea, deci joi practic toata lumea este in campanie, fie ca vorbesc de candidatii la Parlament, de alesii nostri locali, de reprezentantii nostri in Parlamentul European, si dupa 9 decembrie evident cele mai grele lucruri ne raman tot noua de facut. In rest, cer tuturor in aceasta perioada unitate deplina cu partenerii nostri din cadrul USL si batalie fara mila cu pedelistii care, din cand in cand, mai apar ca niste fantome ale trecutului", a spus presedintele PSD.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca la manifestarea de pe Arena Nationala vor fi prezenti 80.000 de oameni. El a adaugat ca, dupa evenimentul de miercuri, va fi dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.