Fostul premier Emil Boc i-a transmis, sambata, actualului sef al Guvernului, Victor Ponta, care a facut bilantul a 100 de zile de guvernare, ca "viata bate blogul" si i-a recomandat sa ii intrebe pe romani cat este cursul leu-euro si care este pretul la gaze, relateaza Mediafax.

Emil Boc a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca a dat trei elemente care reflecta realitatea si care ar trebui sa fie analizate de Victor Ponta in detaliu.

"Punctul meu de vedere cu privire la bilantul de 100 de zile prezentat de Victor Ponta este ca "viata bate blogul". Aceasta este realitatea si ar fi bine ca domnul Ponta sa ii intrebe pe romani cat costa un euro sau care este pretul la gaze pe care dansul l-a negociat sau sa se intrebe cum arata imaginea Romaniei in UE si in afara tarii in general. Si atunci va vedea ca, de departe, viata bate blogul. Am dat doar trei elemente care sa fie analizate mai in detaliu", a spus Boc.

Premierul Victor Ponta a prezentat sambata, pe blog, un "raport preliminar" de la preluarea guvenarii, pe care il intituleaza "100 de zile de oprit marile jafuri produse de guvernele PDL", precizand ca cele mai mari realizari sunt "oprirea furtului organizat politic de la Hidroelectrica" si rezolvarea problemei legata de "reteaua de crima organizata de la ANAF".