Descinderile DNA de la CSM par o poveste cusuta cu ata alba. Se muleaza pe o tema de campanie lansata in spatiul public de Traian Basescu. Declaratiile au fost facute, la RFI, de vicepresedintele PNL Mihai Voicu.

Mihai Voicu spune ca are unele dubii: "Pare insa - si eu sper din tot sufletul sa nu fie adevarat, sa fie o ancheta independenta si sa fie un demers in litera si spiritul legii - pare insa, cred ca dubii avem dreptul sa avem, pare o poveste cusuta putin cu ata alba, pentru ca in mod ciudat este o stire, un zvon deocamdata, care se muleaza asa, in mod surprinzator, pe o tema de campanie lansata in spatiul public de Traian Basescu si sustinatorii sai. Sper sa nu fie asa, sper sa fie vorba de un demers independent, in deplina legalitate".

Anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins miercuri dimineata la Consiliul Superior al Magistraturii. DNA ii vizeaza pe procurorii George Balan si Marcel Sampetru, care si-ar fi negociat cu persoane din conducerea USL functiile de procuror-sef al DNA si de procuror general al Romaniei, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Continuarea pe www.rfi.ro.