Sa tinem cutitele in teaca, nu e momentul sa le punem pe masa. Daca in partid ne mai aruncam cate un cutit in spate, sa nu facem asta si cu premierul Mihai Razvan Ungureanu. Daca incepem sa aruncam cutite in premier, atunci mai bine stam linistiti acasa la urmatoarele alegeri! Nu e momentul pentru un congres extraordinar. Declaratiile au fost facute intr-un interviu, la RFI, de catre deputatul PDL Raluca Turcan.

Deputatul Cezar Preda spunea miercuri, pentru Mediafax, in contextul demisiei lui Sorin Frunzaverde din PDL, ca responsabil pentru situatia din partid este si premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Deputatul Raluca Turcan il contrazice pe colegul sau de partid: "In privinta declaratiei lui Cezar Preda, eu as spune urmatorul lucru: cred ca unii colegi s-au lasat dusi de val si au inceput sa-l critice pe premierul Ungureanu. Daca noi intre noi, in partid, putem sa ne mai aruncam cate un cutit in spate, ca vorba aceea, ne stim, cunoastem si tehnicile, daca incepem sa aruncam cutite in premier, atunci mai bine stam linistiti acasa la urmatoarele alegeri!".

Raluca Turcan declara ca PDL poate avea de castigat de pe urma premierului Ungureanu.

Continuarea pe www.rfi.ro.