Mai multi tineri au venit, miercuri, la intrarea in Palatul Parlamentului, aducand mai multe perne, cateva ceasuri desteptatoare, un filtru de cafea si mai multe pahare cu cafea pentru presedintele PNL, Crin Antonescu, caruia ii solicita "sa se trezeasca", transmite Mediafax.

Desi la inceput unii dintre tineri au declarat ca fac parte din organizatia de tineret a PDL, ulterior acestia si-au declinat apartenenta politica si le-au spus jurnalistilor ca sunt "simpli tineri" care-i cer lui Crin Antonescu sa mearga la serviciu.

In fata Parlamentului sunt prezenti circa 25-30 de tineri care tin in maini foi A3 pe care scrie: "Crin, somn usor, vise placute, puricii sa te sarute!", "E un lucru permanent, Crin lipseste din Parlament!", "Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!", "Romania, trezeste-ma!", "Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu".

Tinerii au adus si cateva perne, solicitandu-i lui Crin Antonescu fie sa se trezeasca, fie sa doarma in continuare pe aceste perne.

De asemenea, tinerii au adus un filtru de cafea si cateva pahare, dar si trei ceasuri desteptatoare pe care le-au pus sa sune, ei spunand ca atat cafeaua cat si ceasurile sunt pentru senatorul Crin Antonescu.

Tinerii au declarat ca protestul lor este adresat in special presedintelui PNL, senatorul Crin Antonescu, intrucat acesta lipseste de la serviciu, adica de la lucrarile Parlamentului.

Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea, a scris pe blogul personal ca in perioada in care a fost ministru nu a primit indemnizatia de deputat, ca din acea postura a mers la Parlament si a votat "de mult mai multe ori decat cei doi copresedinti ai USL" si ca nu a facut bani cand a ajuns in politica.