"Nici o persoana si nici un parlamentar al PNL nu a demisionat", a afirmat marti presedintele formatiunii liberale, Crin Antonescu. Declaratia sa a fost facuta dupa ce mai multi liberali si-au scris demisiile din Parlament si i le-au inmanat liderului partidului, care a precizat insa ca deocamdata nu s-a luat o decizie privind retragerea opozitiei din Parlament, urmand sa aiba loc discutii cu partenerii din USL, respectiv PSD si PC.

Iata cele mai importante declaratii facute de Crin Antonescu pe acest subiect:

  • Nici o persoana si nici un parlamentar al PNL nu a demisionat. Toti sunt in mandate.
  • Ieri a fost o discutie informala pe care eu impreuna  cu colegii parlamentari  liberali, doar cu ei, am purtat-o la sfarsitul sedintei  camerelor reunite, pentru ca multi dintre ei au ridicat aceasta problema: care este reactia noastra in momentul in care vedem ca sesiunea extraodinara ne-a aratat un Guvern Boc la fel de convins sa isi continue opera minunata si o majoritate parlamentara la fel de convinsa ca trebuie sa latre la stele. 
  • In aceste conditii, am pornit o discutie cu colegii mei si s-a hotarit parasirea Parlamentului, toti precizand faptul ca acest lucru nu este posibil decat daca dupa discutii si cu partenerii nostril din PSD si PC, ajungem la un consens si facem o demisie in bloc. 
  • Domnul Ludovic Orban si Adriana Saftoiu in semn de mare incredere au scris niste demisii pe care mi le-au inmanat. 
  • Nu avem in acest moment nici un demisionar. Discutia pe care o vom avea cu colegii nostri din USL va arata daca va fi o hotarire comuna. 

Vezi o inregistrare VIDEO a declaratiilor lui Crin Antonescu: