Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu declara ca, "fara indoiala, sunt foarte multi care s-au saturat de Basescu", insa sa vii sa spui ca primul lucru pe care il vei face este sa il suspenzi inseamna sa promiti haos, astfel ca este posibil ca PDL sa castige "pe prostia adversarului".

Theodor Paleologu a apreciat, duminica, la EuropaFm, ca opozitia comite erori nepermise, cum ar fi revocarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului sau declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Traian Basescu, iar USL ar putea pierde viitoarele alegeri din cauza acestor actiuni, scrie Mediafax.

"Nu-i deloc exclus ca USL sa rateze cu poarta goala. In mod normal, tactica inteligenta este sa nu te agiti prea mult. Sa astepti, sa castigi la puncte, sa marchezi pe erorile adversarului. Sa ai un discurs inclusiv, dialogant, moderat, pentru ca cu mierea se prind mai multe albine. Si excluderea lui Mircea Geoana si suspendarea lui de la Senat si ideea de a-l suspenda din nou pe presedintele Basescu si atacurile la adresa lui Sarkozy si a Angelei Merkel - toate lucrurile astea, efectiv, sunt de natura sa diminueze sansele USL in alegerile de anul viitor", a sustinut Paleologu.