PIAȚA și legea

DA Dan! Da Nicușor Dan primar la București! Adio prințesă Firea! Adio Băsescu gură spartă!

de Eugen Istodor     HotNews.ro
Duminică, 20 septembrie 2020, 12:53 Actualitate | PERSPEKTIVA


Nicusor Dan
Foto: Digi 24
ACEST TEXT este PERSPEKTIVA mea. Cel mai drag “mafiot” din lume îmi este Nicușor Dan. Alianța sa cu Câine din mahalaua Orășelului Copiilor mi se pare de hohot de râs. Tâmpiții, negaționiștii, ezitanții, muhaielele, marii deontologi ai pământului românesc pot spune acum orice. Nicușor e un mare păcătos. Mă bucur că Nicușor al meu a pledat pentru Câine. A făcut-o cum a făcut pentru sute de monumente fără glas ale Bucureștiului.

Dan se trezea în zori de ziuă pentru a salva pietrele moarte ale Bucureștiului. Nicușor acum a băgat o vorbă pentru un Câine. Ce bine! Adevărul este că Nicușor de când a tot candidat la Primăria Bucureștiului a inventat un fel înspăimântător de a fi în politică. Un fel de a fi care-i aruncă, în sfârșit, la groapa istoriei, pe alde madam Firea-Pandele și alde Băsescu Traian. Un fel înspăimântător, câinos.

De câteva zile tot aud că-i Nicușor al meu tras în groapa leilor. Nicușor înc-o dată rezistă. Un jurnalist Zărescu l-a înregistrat pe un Nicușor luând partea unui Câine.

CLICK AICI Ancheta Rise cu tot cu sarea, piperul afacerii Câine

Cine ascultă discuția aude un Nicușor spunând în fapt: uitați-vă la acte! Actele vorbesc!
Zărescu o ține una și bună că Câine trebuie demolat cu tot cu cotețul lui din Parcul Copiilor. Nicușor repetă, are acte. Zărescu, nu, e un lătrător fără pereche. Dan o dă cu actele, Zărescu că Câine face scandal. Este clar că Nicușor Dan este pe dinafara jocului lui Zărescu. Zărescu îl trage în groapa sa ca să obțină ce vrea el, Nicușor nu-și dă seama că-i pe marginea unei prăpăstii. El vede ideea simplă: Câine are acte? Lui Zărescu îi pasă de scandal. Zărescu vede zgomotul, onoarea primarului Băluță. Nicușor vede dovezile.

Mie acest dialog îmi arată 2 feluri de a fi.
Două mecanisme care nu se-nțeleg. Până la urmă nu au cum și dece să se înțeleagă. Zărescu gândește precum Gâdea, Firea-Pandele, Mircea Badea, Băsescu, Ciolacu și alții. Aici l-aș include chiar și pe Orban, cu ezitările lui, cu capturile de pește otrăvit pentru alegerile astea de primari.

Politica veche, politica curvă.
Nicușor Dan este înspăimântător pentru politica asta curvă bătrână. Mintea lui de matematician s-a luptat cu moriști de vânt cu mult mai complicate.

Scandalul Câine este același de când e Nicușor în arena politică.
Să privim în cei 15 ani de când Nicușor Dan a apărut vizibil în spațiul Capitalei cu tot cu Asociația sa de Salvare a Bucureștiului. În ciuda tuturor, în ciuda oboselii noastre, a inerției noastre, în ciuda frigului, secetei, aerului împuțit, traficului infernal, acest firav Nicușor Dan a luat pentru sine cauze pierdute, le-a dus la tribunale și a câștigat cauze tembele. A recuperat trecutul unui oraș care-și disprețuiește trecutul.

Unii se plâng de judecători idioți, de justiția fără legi. Că-i Curtea Constituțională strâmbă.
Domle, lui Nicușor Dan nu i-a păsat de mode și modiști. S-a luptat pentru Lege. Aici Dan a fost taxat ca un ins care blochează Bucureștiul. Hai, bă, dă-l în mă-sa. Uite, ce face, pișpirelul ăsta cu Asociația lui. Blochează Bucureștiul. Ăsta nu-i bun de primar.

Cine o repetă?
Acești inși cu gușa mare! Cu gura tot mai mare. Trecutul și legea nu mai contează pentru ei. Călcăm pe ele, ne și urinăm prin Lipscaniul istoric când suntem beți mangă.

Nicușor Dan s-a luptat cu și pentru stafii. Ce prost o face în 2020?
Când i-a luat apărarea lui Câine din damblaua Copiilor a făcut la fel. Lui Nicușor îi este destul să audă o nedreptate și sare ca un Cavaler în apărarea ei. Legea? Da, legea! Este amanta lui. Nu Câine îi este aliat în Scandalul acesta, ci Legea. El Legea o apără. Cum spuneam pentru Restul lumii, Legea este o hârtie igienică ieftină.

Cum la fel, LEGEA este hârtie igienică pentru Firea primărița și Băsescu Traian. Câteva cuvinte simpatice despre Firea și Băsescu? Da, dece nu?

Greșeala cea mare a lui Firea este că a ascultat de sfaturile lui Pandele. Și-a luat consilieri din bătătura din Voluntari și ăia mai rău au încurcat lucrurile. Oamenii nu se pricep. Firea a avut gura mare, dar ea nu a putut să acopere neputința unor sfătuitori mici ca minte, lacomi de mână.

Firea cu o sârmă rătăcită în intestine, pradă teoriilor conspirației și dusă cu girofar de acasă la Primărie este simbolul exact al situației.
Prințesa dusă cu preșul, pe covorul magic. Și când este zguduită din zbor, Firea face gura mare. Firea a ratat cel mai frumos lucru pe care-l putea face: să fie ea însăși, să gândească Bucureștiul cu mintea ei. Să fie gospodar. A dat drumul prin București la reni poleiți de Crăciun, la Iepuri de Ciocolată de Paște, după rangul ei de Prințesă. Bucureștenii lipsiți de apă caldă s-au uitat ca niște nespălați la maimuțărelile Prințesei. Prințesă într-un oraș plin de nespălați. Legea în țara Prințesei? Nu-i. Nu de nespălați i-a fost ei cheful, ci de slugi și miliardari care o lingușesc.

Băsescu? Ce lege a respectat el în viață?
A prieteniei? Păi, și-a turnat prietenii. A afacerii? Păi, toți cei ce i-au fost camarilă (de la Blaga, la Udrea și frati-su de la Constanța) au probleme mari cu legea. Legea la Băsescu? Păi, n-a dat de pământ cu Lauda Codruța Kovesi? Legea e hârtie igienică pentru Băsescu. Istoriile la Primărie, la Președenție ale lui Băsescu sunt cunoscute. Eu însumi l-am urmat cu inima, am crezut că dreptatea îi este far. În fapt, Băsescu n-a fost decât o gură mare cu care m-a vrăjit. Față de alți politicieni, are un plasament de bătăuș, care încasează și lovește. Mai grav, ceea ce a făcut bine, că are și merite, nu?, a dărâmat cu firea lui impulsivă, cu caracterul lui dispus pentru folosul personal. Vai și amar! Nimeni nu-i vizionar, nici măcar eu.

În fapt, la București candidează Legea, ea se numește Nicușor Dan.
E-nfiorătoare Legea. N-are emoții, ca Nicușor. Ce-nseamnă Legea Nicușor? E o pacoste Legea. Tocmai în 2020. Este scârbă, tâmpită, rațională, restrictivă. Eu cred că Nicușor nu trebuie să facă mai nimic la Primărie. În felul acesta tot zgomotul acestor guri prea mari, promisiunilor Firea-Băsescu va înceta. Ne vom băga mințile în cap, cum se zice.

Se va respecta legea.
Legea dictează și-n pistele de biciclete, și-n spații verzi pentru oameni, și-n apă caldă-căldură-canalizare pentru bucureșteni, și-n sincronizarea semafoarelor, și-n încurajarea unui transport firesc cât mai puțin poluant, și-n adecvata creștere a copiilor. Legea respectată în licitații, în emiterea de autorizații și avize cu adevărat debirocratizate, în asfaltarea Bucureștiului în zone defavorizate. Gândiți-vă ce-ar însemna doar atât! Atât trebuie să facă Nicușor și nimic mai mult. Nicio scamatorie gen Băsescu, nicio țeapă princiară ca la Firea.


Asta-i SENSUL lui Nicușor Dan la Primărie.
Să îngroape astfel în uitare șmecheria alde Zărescu, Firea, Băsescu și sistemele lor “de favorizare a infracțiunilor și infractorilor”. Și firea asta va face bine Bucureștiului. Votez DA! Pentru Dan și DA! Pentru un Consiliu dedicat. Am un chef nebun de Legea asta fără vrăjeală, fără girofar, fără sărmă-n intestine, fără conspirații, fără dedicație.

P.S.1: Băi, Câine din Orășelul Copiilor! Nu-ți face iluzii. Nu-l dobori pe Nicușor. Copiii tăi din Rețea se bucură degeaba. De vrei ilegalități, le vei face fără Nicușor. Chiar timpul tău glorios a expirat.

P.S.2: Ce-mi aduce mie scrisul ăsta-adeziunea pentru Nicușor Dan? Apă caldă și căldură. Locuiesc la bloc. Bani n-am să investesc, să cumpăr. Sper ca Nicușor să aducă mai mulți producători de legume, fructe în piețele Bucureștiului. Banii mei destul de puțini cer, nu?, o viață după chipul și asemănarea lor. Bicicleta veche pe care o am cere trasee prin tot Bucureștiul. Să nu-mi fută vreun automobilist un dos de palmă pe caldarâm. Cam asta vreau eu de la Nicușor.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

14197 vizualizari

 • +24 (94 voturi)    
  Bun articolul! (Duminică, 20 septembrie 2020, 13:08)

  expert2 [utilizator]

  NIcusor Dan poate fi cel mai bun primar al Bucurestiului de dupa Revolutie!
  • +1 (17 voturi)    
   Coruptii nostri sunt buni! Coruptii lor sunt rai! (Luni, 21 septembrie 2020, 11:57)

   Miky60 [utilizator] i-a raspuns lui expert2

   Traiasca dubla masura specifica...
  • 0 (0 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Luni, 21 septembrie 2020, 18:39)

   [anonim] i-a raspuns lui expert2

 • -10 (72 voturi)    
  ? (Duminică, 20 septembrie 2020, 13:29)

  cucuveauamov [utilizator]

  „la București candidează Legea, ea se numește Nicușor Dan” ... vorba lui Sorescu „Şi pentru că toate acestea
  Trebuiau să poarte un nume, Un singur nume, Li s-a spus Eminescu”
  dupa asa o argumentatie, iti vine sa te arunci de pe podul Ciurel
  • +27 (65 voturi)    
   Totusi (Duminică, 20 septembrie 2020, 15:38)

   DurAndrei [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   ...lasand frazele si parafrazele la o parte, ca bucurestean trebuie sa fii extrem de cretin sa pui stamplia pe (stor)Firea...
   • +15 (23 voturi)    
    Sau sa beneficiezi de coruptia PSD (Duminică, 20 septembrie 2020, 18:46)

    UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui DurAndrei

    ...
  • +15 (31 voturi)    
   si...... (Duminică, 20 septembrie 2020, 16:54)

   asada [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   ....cine te impiedica badie !!?? Fii si tu barbat cu caracter ,ca destul ai murdarit ecranl pe acilea !!!
 • -5 (67 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 20 septembrie 2020, 13:36)

  [anonim]

 • +21 (53 voturi)    
  nicusor dan (Duminică, 20 septembrie 2020, 13:46)

  Dorin Ivan [anonim]

  Atentie, mafia imobliara mai are cartuse de tras! Va fi o saptamana fiebinte, sunt 9 la suta nedecisi!
 • +23 (41 voturi)    
  rascruce (Duminică, 20 septembrie 2020, 13:59)

  drago [utilizator]

  Ce vrem?
  Nu uitati: fiecare popor are conducatirii pe care ii merita!
 • +18 (38 voturi)    
  Deci asta era? (Duminică, 20 septembrie 2020, 14:08)

  minrest [utilizator]

  Primarul vorbea de oportunitate, iar Nicusor Dan arata ca exista acte legale. Aici citesc asta prima data; tocmai pentru ca toti se uita la oportunitate, iar la lege, doar daca favorizeaza dorinta lor.
 • +2 (36 voturi)    
  Bineeee ! E.I. te-ai scos pt toate celelalte (Duminică, 20 septembrie 2020, 14:14)

  Susufler0 [utilizator]

  "nereusite" reusite de tine de-a lungul timpului ! :)))
  • +5 (17 voturi)    
   . (Duminică, 20 septembrie 2020, 16:27)

   minrest [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   Atunci facea beletristica. Erau reusite, dar ca proza. Bine, si articolul asta e scris cu stil, nu zic nu.
   • 0 (10 voturi)    
    La asta ma refeream si eu ! (Duminică, 20 septembrie 2020, 19:55)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui minrest

    Rata cu stil subiectele, cu clasa, dar tocmai pt ca este scriitor in primul rand si abia mai apoi gazetar (pt ca trebuie sa si traiasca) !
  • -1 (11 voturi)    
   Putine nereusite- (Duminică, 20 septembrie 2020, 16:57)

   Astazi [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   dupa ce am citit eu... Si asta-i bine.Doar sa vedem.
   • -2 (4 voturi)    
    Trebuie sa tii cont ca nu are o rubrica zilnica ! (Duminică, 20 septembrie 2020, 19:56)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Astazi

    :))))))))))
 • +11 (47 voturi)    
  Da (Duminică, 20 septembrie 2020, 16:03)

  sitizan [utilizator]

  Pai, asa da, mai Istodoare, uite ca se poate si cu picioarele pe pamant, aplicat si la obiect. Deci se poate, cauzele bune, ca asta, scot ce-i mai valoros din tine..:))))
  Nicusor Dan e singurul candidat normal dintre toti.
 • +5 (35 voturi)    
  orice sprijin conteaza (Duminică, 20 septembrie 2020, 16:09)

  Remarque [utilizator]

  Ma bucur ca ai decis sa-l sustii pe Nicusor Dan. Ca sa o invinga pe firea este nevoie de orice vot, asa incat orice ajutor conteaza.

  Nehotarati sunt multi, cei care nu merg la vot de asemenea, cei care voteaza un alt candidat dar fara sansa reala sunt de asemenea multi.
  Si totusi cu totii doresc apa calda, curatenie in oras, autobuze curate. Asta e paradoxul.
  • -5 (19 voturi)    
   In Bucuresti (Duminică, 20 septembrie 2020, 20:27)

   Pakam [utilizator] i-a raspuns lui Remarque

   Exista apa calda tot timpul (e adevarat, eu stand la etajul 6, dimineata, la 7 cand ma duc la baie trebuie sa las sa curga vreo 5 minute pana vine calda, se pare ca nu se spala prea multi)
   Exista caldura din plin. Toata iarna trecuta am avut 26-27 grade in apartament si am platit pentru 3 camere maxim 200 lei pe luna pentru caldura.
   Exista autobuze Mercedes in stare foarte buna si curate si Otokar care, desi nu-mi plac pentru ca sunt turcesti, sunt curate si functioneaza bine deocamdata.
   Exista curatenie chiar remarcabila in zonele in care eu locuiesc si circul. E adevarat, nu circul in Ferentari.
   Inteleg ca vreti sa-l vedeti primar pe Micusor Dan, nu inteleg de ce (pana si ai lui au spus ca e dubios cu procesele alea ale lui) dar chiar trebuie sa mintiti ca nu e apa calda, caldura, curatenie si transport civilizat si ieftin?
   Chiar vreti bilet STB de 6 lei, gigacalorie de 600 lei si poluare in cartiere dotate cu centrale de "cvartal" facute pe banii vostrii?
   Voi nu ati vazut ca Micusor se lauda ca creste salariul mediu net la 1400 euro !?!?!? Asta crede ca el candideaza ca prim ministru!
   Nu am votat niicodata PSD dar cand vad minciunile de tipul asta pe care le propagati zilnic ...
   • +6 (14 voturi)    
    ...iti vine sa continui sa votezi tot cu ei ! (Luni, 21 septembrie 2020, 9:21)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Pakam

    Te inteleg ! :)))

    PS Stii, este stabilit stiintific faptul ca omul obisnuit inainte sa spuna o minciuna sau chiar in timp ce o spune, clipeste necontrolat, se scarpina la nas ori isi atinge lobul urechii, se balbaie etc...
    Cand e vorba sa scrie o minciuna mananca o litera, inlocuieste o litera cu alta, in fine chestii d-astea, cam cum ai patit tu atunci cand ai scris "Nu am votat NIICODATA (subl. m.) PSD..."

    PPS. Hai, sa ai o zi buna ! :))
   • +3 (11 voturi)    
    pina cind cu subventiile? cu asta va cumpara! (Luni, 21 septembrie 2020, 9:58)

    stupidu [utilizator] i-a raspuns lui Pakam

    daca un bilet STB face 6 lei, platesti 6 lei. daca gigacaloria face 600 lei platesti 600 lei. De ce sa-ti plateasca altii diferenta? de unde crezi ca vin banii aia? din buzunarul lui firea? managementul firea? cred ca te inseli :)
   • +2 (4 voturi)    
    Chiar asa ? (Luni, 21 septembrie 2020, 13:40)

    Relaxat [utilizator] i-a raspuns lui Pakam

    Anul acesta, cam de doua ori pe luna a trebuit sa las "apa calda" sa curga 72 de ore ca sa vina calda si nu stau la etajul 6 dar stau in Bucurest la bloc.
    Amicii de la Termo.... au descoperit secretul cum sa nu mai aiba intreruperi : Nu le mai publica pe site si nu mai raspund la telefonul pentru reclamatii.
 • -5 (47 voturi)    
  Tot articolul acesta ignoră un aspect simplu (Duminică, 20 septembrie 2020, 16:40)

  hsl [utilizator]

  Dacă a pus mâna pe telefon ca să discute despre problema unui cetățean cu un funcționar al statului român, dl Dan a comis o infracțiune.
  Este treaba instanței să stabilească intențiile dumnealui și să aplice o pedeapsă prevăzută de lege - ori cu suspendare, ori să aplice maximul - însă infracțiunea (repet, dacă dl Dan a pus mâna pe telefon) este clară pentru oricine (și dl Dan se mai și laudă cu săvârșirea ei...)
  • +4 (26 voturi)    
   . (Duminică, 20 septembrie 2020, 23:00)

   minrest [utilizator] i-a raspuns lui hsl

   A intervenit ONG-ul condus de Nicusor Dan, care avea asta ca obiect al activitatii; a fost admisa interventia in instanta. Nu a dat un telefon neoficial. A intervenit legal.
   • +3 (9 voturi)    
    Eu vorbesc despre persoana dl Dan (Luni, 21 septembrie 2020, 12:38)

    hsl [utilizator] i-a raspuns lui minrest

    nu despre ONG-uri, firme sau extratereștri; el a pus mâna pe telefon, nu ONG-ul or, atât timp cât N.D. deține și o funcție de demnitar, are o interdicție LEGALĂ să sune un alt funcționar al statului român ca să-l întrebe de dosarul unei persoane de drept privat.
    Ceea ce a făcut dl Dan este infracțiunea numită trafic de influență și se pedepsește cu pârnaie de la 2 la 7 ani.
    • -1 (3 voturi)    
     nu doar atat (Luni, 21 septembrie 2020, 14:42)

     Catalin Nedelcu [anonim] i-a raspuns lui hsl

     nu doar ca a sunat dar a fost cu cetateanul respectiv la Avocatul Poporului . Asta imi dovedeste ca pe roman nu coruptia il supara ci ca fura ceilalti.. e invidia...e dorinta sa fure si al lui nu doar ceilalti dar alor lui le gaseste mereu o scuza. PSD-ul este in toti si mai ales in aia care se declara cei mai porniti impotriva partidului rosu
     • 0 (2 voturi)    
      E ilegal ca un parlamentar să-l ducă pe cetățean (Luni, 21 septembrie 2020, 15:30)

      hsl [utilizator] i-a raspuns lui Catalin Nedelcu

      la oricare dintre reprezentanții autorității statului; chiar nu înțelegi un lucru atât de simplu?
      Eu nu contest aici buna credință - nu e treaba mea, e treaba instanței să o facă, însă pentru asta trebuie ca parchetul să se sesizeze, să cerceteze și să trimită dosarul în instanță.
      Nu doar că dl Dan a încălcat legea și își face un titlu de laudă din această infracțiune, văd că are și o grămadă de fani, care nu cunosc legea și care chirăie în apărarea lui pe forumuri.
      Aveți idee toți cei care-i luați apărarea lui ND pentru ce a fost condamnat Năstase în dosarul „Trofeul calității”? Ce faceți acum, ne ziceți că Năstase a fost de fapt nevinovat?!
 • -6 (26 voturi)    
  "Firea a avut gura mare, dar (Duminică, 20 septembrie 2020, 17:20)

  xolv [utilizator]

  ea nu a putut să acopere neputința unor sfătuitori mici ca minte, lacomi de mână." Corb la corb socialist nu scoate ochii.
 • +8 (46 voturi)    
  Acum avem ocazia sa alegem intre un olimpic (Duminică, 20 septembrie 2020, 17:38)

  Bradisor [utilizator]

  toba de carte si o jurnalista care minte ca o gazeta.
  • -4 (22 voturi)    
   Aveti de ales (Duminică, 20 septembrie 2020, 22:08)

   ipolitic [utilizator] i-a raspuns lui Bradisor

   intre un epsilon care tinde catre zero si un zero spre care tinde o multime vida. Iar Base e fara numar, fara numar.
   • +2 (2 voturi)    
    De ce nu e de mirare... (Marţi, 22 septembrie 2020, 10:37)

    Kwisatz Haderach [utilizator] i-a raspuns lui ipolitic

    ... că susținătorii aceluia care susținea că 99% din români ascultă manele și care a folosit manele în clipurile sale electorale folosesc termeni insipirați din acest gen de „muzică”?
 • +2 (28 voturi)    
  cultul (Duminică, 20 septembrie 2020, 17:40)

  Namaste [utilizator]

  personalitatii ?! :-(:-(:-(
 • -5 (21 voturi)    
  Altul (Duminică, 20 septembrie 2020, 18:40)

  consumator2 [utilizator]

  Care o face pe incoruptibilul... mai facea unul asa, oprescu!
 • -9 (25 voturi)    
  Daca nu scade numarul de cazuri COVID... (Duminică, 20 septembrie 2020, 22:30)

  Popcea [utilizator]

  Dragi bucuresteni, una e la sondaj, alta e la urna de vot. Daca nu scade numarul de cazuri noi de COVID-19, sustinatorii lui Nicusor Dan se vor codi sa mearga la vot, pe cand cei ai dUamnei Firea oricum nu cred ca exista Covid si vor veni toti. Asa ca s-ar putea sa aveti o surpriza: inca 4 ani cu tuta blonda.
 • +4 (14 voturi)    
  Nota 10, Istodor! (Luni, 21 septembrie 2020, 10:26)

  c.radu [utilizator]

  În sfârșit, un articol excelent.
  • -1 (3 voturi)    
   Nota 3, istodor!!! (Luni, 21 septembrie 2020, 18:51)

   gillda_47 [utilizator] i-a raspuns lui c.radu

   E un articol comandat de clanul interlopilor in apararea unui interlop cu staif, numit muciulica ban, in continuarea unuia scris acum cateva saptamani, in care deplangea asasinarea unui cap mafiot!!!
 • +2 (16 voturi)    
  De asta (Luni, 21 septembrie 2020, 10:38)

  noi2013 [utilizator]

  e in Romania coruptia si incompetenta mai mare decat suprafata tarii...

  Pentru ca in permanenta ai nostri sunt scuzabili, ai lor sunt ciuma... indiferent de culoare.

  Acceptam orice compromis numai ca vine din bula noastra....
 • +2 (4 voturi)    
  Ooooo,antologica asta cu (Luni, 21 septembrie 2020, 14:11)

  persuasiv [utilizator]

  ''Să nu-mi fută vreun automobilist un dos de palmă pe caldarâm''Am si facut un print,pentru posteritate.
 • +5 (7 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 21 septembrie 2020, 14:12)

  [anonim]

  • 0 (4 voturi)    
   alt corupt (Luni, 21 septembrie 2020, 14:31)

   Catalin Nedelcu [anonim] i-a raspuns lui

   din ce in ce mai credibila pare partea in care prezenta in salile de tribunal ale lui Nicusor Dan atunci cand trebuia sa fie in Consiliul General al Bucurestiului sau in Parlament au ca scop sa vada pe cine "mai arde"..baietii care asculta de el sunt lasati apoi in pace
 • +1 (5 voturi)    
  Basescu? si el??? (Luni, 21 septembrie 2020, 14:28)

  Catalin Nedelcu [anonim]

  Legea si hotararile CCR sunt extrem de clare in privinta lucrurilor pe care un parlamentar le poate face in favoarea unei persoane. Ma indoiesc sincer ca vreunul din vinovatii domnului Isodor l-au luat de mana pe ND si l-au dus sa-i fie alaturi la bine si la rau acestui individ numit in presa Caine. Si atunci ma intreb: prostie sau jigodism??? A-l baga in oala pe Basescu ca din cauza lui a ajuns Nicusor Dan in aceasta situatie mi se pare cel putin hazlie dar si de o prostie fara seaman caci nici in decembrie trecut si nici in februarie anul asta fostul presedinte nu se pregatea sa candideze ba el a fost cel ce l-a propus pe ND ca si candidat unic al dreptei.. dar fofarlicii de serviciu baga tare ca poate a uitat prostimea
 • +1 (3 voturi)    
  Nicusor (Luni, 21 septembrie 2020, 14:55)

  savatuf [utilizator]

  a avut 400 de procese cu dezvoltatorii imobiliari , in 100 a ajuns la intelegeri ...


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by