Pompierismul Primului Ministru si-a dovedit inca o data pretul. Dupa ce a impus abuziv un legamant de obedienta pentru angajatii Corpului de Control al Primului Ministru si i-a dat afara pe cei neobedienti, azi, Statul trebuie sa le plateasca un 1 milion de lei ca salarii compensatorii si sa-i reangajeze. Bravo!

Din taxele si impozitele platite de bobor. Ca asa suntem noi, prosti. Sa plateasca Boc personal, ca a fost o actiune personala. Din banii lui personali. Nu vad de ce orice imbecilitate a guvernantilor trebuie platita din bani publici.

Eu cer sa-si dea demisia si sa plateasca banii. Cum asa ceva nu se poate intr-o tara ca Romania, pentru ca marii demnitari nu au responsabilitati, ei conduc fara sa fie responsabili, cererea mea e ridicola.

Dar dupa ce i-a dat afara pe astia a inceput un control in cazul afacerii Sterling, sfarsitul controlului a ramas o necunoscuta. Care e rezultatul controlului? Ca la vremea aia Tariceanu era cel mai corupt cetatean din Romania. Si acum? Dupa un an nu s-a intamplat nimic.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.