Proiect BCR - Hotnews

​SONDAJ Fapta bună de azi - ziua 22. Tu decizi ONG-ul caștigător - votul s-a încheiat. Vineri, 24 aprilie, urmează altă serie de propuneri

de     Smile Media
Joi, 23 aprilie 2020, 9:24 O faptă bună pe zi


O faptă bună pe zi - BCR și HotNews
Foto: BCR
​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 22-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

UPDATE ora 20:00: Votul s-a încheiat. Asociația “Născută Înger” Piatra Neamț a primit cele mai multe voturi și va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20:00:Descriere ONG-uri*:

Fundația Timișoara ’89 are ca obiectiv principal al fundaţiei este sprijinirea persoanelor aflate în criză (persoane care și-au pierdut locuința, adulți proveniți din orfelinate, bătrâni cu pensii mici care nu găsesc loc în azile, persoane cu dizabilități fizice și psihice, familii în situaţie critică din pricina sărăciei. Zilnic, în cadrul complexului social al fundaţiei se acordă ajutoare de urgenţă, hrană calda și rece, îmbrăcăminte, încălţăminte și articole de igienizare pentru beneficiari cazați. În programul de ajutor pentru familii sărace cu copii se distribuie periodic alimente, mobilier și diverse obiecte de uz casnic.

Hope and Homes for Children România are ca viziune o lume în care niciun copil nu va mai trebui să treacă prin coșmarul instituționalizării. “Misiunea noastră este să fim catalizatorul eliminării globale a instituționalizării copiilor. În România, în anul 2000, peste 100.000 de copii trăiau în orfelinate. Astăzi, în instituţiile din România mai sunt doar peste 6.000 de copii. Ne concentrăm asupra închiderii instituțiilor de tip vechi și ne propunem să înlocuim sistemul instituțional de protecție a copilului cu un sistem care este bazat pe conceptul familial.”

Renaitre România are ca obiective reducerea riscului de abandon școlar în rândul copiilor cu vârste între 3 și 17 ani din Orăștie și împrejurimi, sprijinirea dezvoltării unui mediu familial sănătos și favorabil educației, integrării sociale și dezvoltării psihologice, cognitive și afective adecvate a copiilor și dezvoltarea unui spirit comunitar responsabil, tolerant și centrat pe interesul superior al copiilor.

Asociația “Născută Înger” Piatra Neamț “este zborul îngerilor și o bucățică din fiecare suflet bun care contribuie la cât mai multe misiuni îndeplinite! Asociația este alături de cei aflați în nevoie, de părinții care și-au pierdut copii! Împreună putem schimba lumea! Grupuri țintă din medii defavorizate: părinți care și-au pierdut copiii, bătrâni fără venituri, copii ce și-au pierdut părinții, copii abandonați”.

Rotary Club Suceava - Bucovina este o asociaţie ai cărei membrii se bucură de egalitate, fiecare membru fiind recunoscut profesional în domeniul său de activitate, persoane de caracter şi care se bucură de o bună reputaţie, lucrând ca buni profesionişti, lideri ai comunităţilor locale. Rotary promovează idealul de a servi binele public în profesie şi în societate, dând dovada de integritate. Cultivarea relaţiilor personale între reprezentanţii diferitelor profesii, meserii şi bresle din comunitatea locală înseamnă recunoaşterea valorii oricărei activităţi utile.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:
 • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
 • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
 • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.
Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

8443 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Vot pentru ONG (Joi, 23 aprilie 2020, 20:54)

  Augustin Ioan Mihutiu [anonim]

  Felicitări asociației câștigătoare.
  A recuperat miraculos în ultima oră. Toată ziua a fost pe locul trei și dintr-o dată "hop" a ajuns pe primul loc.
  FELICITĂRI!!!


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by