​Ca manager de flotă ești permanent pus în situația de a intra în contact cu oameni veniți din toate colțurile lumii, de a verifica și controla un trafic ce acoperă arii largi, mai mult sau mai puțin atinse de virusul care ne dă astăzi atâtea bătăi de cap tuturor. Firește, a ține permanent legătura cu colegii care călătoresc foarte mult este destul de riscant pentru oricine, așa că te întrebi: există oare vreo metodă de a-mi face meseria cu aceeași eficiență fără a mă expune la riscuri de îmbolnăvire inutile?

Noul tău birou încape acum chiar și într-un buzunarFoto: Viasat Group

Mai mult ca niciodată, acum înțelegi avantajele unui serviciu de management al flotei auto, cum este ViaTrack. Tot ceea ce făceai înainte prin contact direct și permanent cu conducătorii autoturismelor, poate fi realizat acum de la distanță prin intermediul unui site sau a unei aplicații mobile - pentru că ViaTrack e soluția ideală de management de la distanță a întregului tău parc auto. Această soluție de tip fleet management a fost special concepută pentru companiile ale căror flote auto parcurg anual un număr mare și foarte mare de kilometri, generând costuri substanțiale de alimentare, întreținere și asigurare.

Tocmai pentru a răspunde acestor necesități cu un cost eficient, ViaTrack este adaptată și actualizată periodic, fiind varianta ideală indiferent de tipul flotei sau numărul de mașini din care aceasta este compusă. In acelasi mod, pachetele ViaTrack pot fi ajustate, astfel încât să corespundă flotelor auto mici și medii (vânzări, distribuție, servicii), dar și flotelor de volum (transport intern și internațional, distribuție, construcții, salubritate). Mai mult chiar, serviciul poate fi personalizat, în funcție de necesitățile fiecărei companii.

Problema contactului direct cu oamenii veniți din zone mai mult sau mai puțin afectate fiind rezolvată, se pune întrebarea: dar oare cum vor fi noile condiții de lucru atunci când voi intra în legătură cu colegii de birou? Ei, bine, soluția ViaTrack e atât de eficientă încât acum nici măcar nu mai trebuie să pleci de acasă, pentru că noul tău birou poate fi ținut chiar în buzunar și-l poți avea la îndemână oriunde și oricând. Toate informațiile de care ai nevoie, de la detalii punctuale precum disponibilitatea mașinilor sau timpul necesar pentru atingerea unei destinații, până la rapoarte complexe privind consumul de combustibil pe diverse perioade de timp sau stilul de condus al anumitor șoferi, pot fi aflate imediat din doar câteva atingeri de ecran sau tastatură, consultând biroul ce se odihnește lejer în palmele tale. Pe scurt, îți protejezi sănătatea și familia, în timp ce muncești la fel de eficient chiar de la tine de-acasă, generând online toate rapoartele automatizate de care ai nevoie în activitatea ta!

Parte a Viasat Group, una dintre companiile de top din domeniul telematic la nivel internațional, cu peste 700.000 de dispozitive instalate pe vehicule din toată Europa, Viasat System are posibilitatea de a oferi cele mai bune soluții pentru antreprenorii și companiile ce-și desfășoară activitatea în România. Pentru servicii complementare de management flote, alte pachete sau informații despre compania dezvoltatoare, află mai mult vizitând Viasat Systems sau solicită ofertă personalizată la sales@viasatonline.ro.