"Imi amintesc ca am lucrat candva cu un cuplu pe care nu l-am putut ajuta deloc. Ori ca eu nu m-am priceput, ori ca nu ne-am potrivit... Nu stiu. Problema lor nu era deloc evidenta - nu se certau, nu se urau, nu tipau unul la celalalt, ba dimpotriva, erau amabili, prezenti, implicati. Spuneau ca se iubesc. Intre ei nu se intamplase nimic grav. Cu toate astea, ceva din relatia lor nu mai mergea la fel ca inainte, se simteau departe unul de celalalt, iar asta i-a adus la cabinet. E povestea multor cupluri. La un moment dat, ceva n-a mai mers bine", scrie Andreea Radu pe blogul ei. Despre acceptare si vulnerabilitate in cuplu.

umbreFoto: Photopuppeteer
  • Unde migreaza lumea, la nivel global? Inca se observa influenta colonialismului euronean (in special cu tarile din Africa). Puterile economice regionale atrag migrantii, pentru a munci.
  • De ce toate planetele sistemului solar orbiteaza in aceeasi directie?

  • Mongolii au condus ditamai imperiul. Persii la fel.Turcii, hindusii, si ei. Cu toate acestea, extrem de putine cuvinte-cheie ale lor au reusit sa se impuna. Ne indreptam oare spre un limbaj global?

GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:

BIOLOGIE, BOTANICA:

VIDEO:

  • Going To The Beach: Expectations Vs Reality

  • Legi reale dar haioase

  • 10 pariuri pe care sigur le castigi

Cele mai inteligente 15 animale

  • TED TALKS. Markham Nolan: Deosebirea intre realitate si fictiune pe internet

Pana la sfarsitul acestui discurs vor fi cu 864 de ore de video in plus pe Youtube, decat atunci cand am inceput si 2.5 milioane de poze in plus pe Facebook si Instagram. Asadar, cum filtram informatia? La salonul TED din Londra, Markham Nolan impartaseste tehnici de investigare pe care el si echipa sa le folosesc pentru verificarea informatiei care circula in timp real pe internet, pentru a-ti arata daca imaginea cu Statuia Libertatii a fost trucata sau daca filmul privitor la incidentul din Syria este unul autentic. Subtitrat in romana.