Reporterul postului KTVA Charlo Greene a renuntat la locul sau de munca in direct la televizor, anuntand ca este detinatoarea unui club de canabis. Charlo Greene se saturase sa prezinta stirile si le-a spus telespectatorilor ca o sa isi concentreze toata energia in lupta pentru legalizarea marijuanei, relateaza The Independent.

Charlo GreeneFoto: Captura YouTube

La sfarsitul unui segment, Greene spune: "Tot ce ati auzit este de ce eu, detinatorul Alaska Cannabis Club, imi voi dedica toata energia in lupta pentru libertate si dreptate, care incepe cu legalizarea marijuanei aici, in Alaska".

"In ceea ce priveste acest job, pai, nu am de ales dar, la naiba, demisionez", a incheiat Charlo Greene.

Fostul reporter a demarat o campanie pentru reforma pietei de canabis, explicand in raportul sau: "Eu sunt Charlo Greene, presedinte si CEO al Alaska Cannabis Club- singura resursa legala de marijuana medicala din Alaska. Tocmai am renuntat la locul meu de munca, unde prezentam stiri in direct, si anunt ca imi redirectionez energia spre stoparea unei politici a drogurilor care a esuat si a distrus viata multor americani".

Postul KTVA si-a cerut scuze pe Twitter: "Ne cerem sincer scuze pentru limbajul nepotrivit folosit de un reporter al KTVA in direct, in aceasta seara. Angajatul nu mai lucreaza la noi".